UPDATE: România a ieșit în stradă! Mii de persoane au protestat la Constanța, Sibiu, Iași, Timișoara, Suceava, Ploiești, Tulcea, Galați, Focșani, Arad, Brăila și în Capitală

ACTUALIZARE ORA 22:00

Mii de români au protestat, luni, față de resticțiile impuse de autorități și au scandat într-un glas „Libertate!”

Potrivit imaginilor apărute în spațiul public, astfel de proteste au avut loc în mai multe orașe din țară, precum Constanța, Sibiu, Iași, Timișoara, Suceava, Ploiești, Tulcea, Galați, Focșani, Arad, Brăila și în Capitală.

În multe localități din țară protestele continua la ora transmiterii acestei știri.

ACTUALIZARE ORA 19: 50

Mii de oameni prezenți, luni, la protestul din Piața Universității au pornit în marș spre Piața Victoriei.

Sursa foto: RostOnline

ACTUALIZARE ORA 19:00

Co-președinții AUR, George Simion și Claudiu Târziu, sunt prezenți la protestul din Piața Universității, alături de alți membri AUR.

ACTUALIZARE ORA 18:30

Un bărbat care protesta în Piața Universității a fost reținut de jandarmi, deoarece nu purta mască, anunță Antena3.

„Bărbatul a refuzat să poarte masca de protecție, motiv pentru care i s-a pus în vedere să se legitimeze. A refuzat legitimarea, a devenit agresiv, a adresat injurii și a refuzat solicitarea jandarmilor de a-i însoți la secția de poliție, în vederea stabilirii identității, conform procedurii în vigoare. A încercat să smulgă materialele din dotarea jandarmilor și a lovit cu picioarele”, a informat ulterior .

Sute de persoane sunt prezente, la ora transmiterii acesti știri, la protestul din Piața Universității.

Sursa foto: captură video Antena 3

Știrea inițială

Zeci de oameni s-au strâns deja în Piața Universității din București, luni, 29 martie, pentru a protesta față de noile restricții care au intrat în vigoare în România, proteste similare fiind anunțate în întreaga țară.

Partidul AUR și-a anunțat participarea la aceste proteste, anunțate pentru București și în întreaga țară.

Reamintim că mii de români au ieșit în stradă, duminică, protestând față de noile restricții impuse de autorități. Proteste au avut loc la Brăila, Arad, Constanța, Timișoara, Galați, București. De luni, AUR se alătură protestelor, începând cu ora 17, în fața prefecturilor, după acum a anunțat co-președintele AUR, George Simion.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost