Document OFICIAL obținut de presă: 89 de români vaccinați au murit infectați cu covid

De la începutul campaniei naționale de vaccinare și până în prezent, au existat 89 de decese la persoanele vaccinate și confirmate cu covid, potrivit unui document oficial obținut de Antena 3 de la Institutul Național de Sănătate Publică.

Potrivit unui răspuns primit marți de Antena 3 de la INSP, în perioada 1 ianuarie-14 martie, 89 de persoane au murit după ce s-au vaccinat și după ce au fost confirmate positiv cu SARS-CoV-2. Nu se știe în acest moment dacă persoanele erau asimptomatice în momentul în care s-au vaccinat, sau dacă s-au pozitivat ulterior.

Precizăm că autoritățile nu au comunicat public niciodată această informație.

Tot din document reiese că, atunci când a început vaccinarea în România, nu s-au raportat reacții adverse în lipsa unei proceduri clare de raportare. Astfel, în decembrie au fost raportate doar 26 de reacții adverse în urma vaccinului Pfizer.

Tododată, potrivit documentului citat, au fost înregistrate 7324 reacții adverse raportate la vaccinul anti-covid, astfel:

– 4075 reacții adverse raportate la vaccinul Pfizer;

– 414 reacții adverse raportate la vaccinul Modernă;

– 2835 reacții adverse raportate la vaccinul AstraZeneca.

INSP investighează cazurilor raportate. În plus, la vaccinul Pfizer cele mai multe reacții adverse raportate sunt din zona cardio, iar la Astrazeneca, evenimentele tromboembolice.

Referitor la cazurile cu spitalizare în urma reacțiilor adverse, au fost raportate 40 de astfel de cazuri.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Document OFICIAL obținut de presă: 89 de români vaccinați au murit infectați cu covid”

  1. Cereti modificarea legii sigurantei nationale privind siguranta cetateanului , conform declaratii presedinte in functie , mai 2020 , si atunci veti face cu adevarat ceva , ca partid politic , pentru simplul cetatean , pana atunci , toata lumea se va juca , cu legea , si va arunca vina unii pe altii , CSM pe Parlament , Parlament pe CSM si av.poporului sau Curte Constitutionala , si tot asa si nimeni nu va raspunde pentru aceste crime la adresa poporului roman. O mie de vorbe nu fac cata o fapta . Decideti singuri ca partid politic pe cine vreti sa reprezentati : poporul care va ales sau o sleahta de vagabonzi infractionali de 30 de anii , cu diferite nume politice , de fapt acelasi partid comunist , de data asta cu cei mai de frunte scursori. cu repsect

Comentariile sunt închise.