Fiica lui Mike Pence, fostul vicepreședinte al SUA, la Marșul pentru viață 2021 din România

Charlotte Pence, fiica fostului Vicepreședinte SUA, Mike Pence, va vorbi pe 27 martie la Marșul pentru viață 2021 „Uniți pentru viață”, anunță R3Media.

Fiica fostului vice-președinte american este o voce importantă a mișcării pro-viață din SUA, fiind de asemenea și scriitoare. Ea este gazda unui podcast, „Doubting It with Charlotte Pence Bond”.

„Motivele pentru care sunt pro-viață își au temelia în credința mea, bazându-se pe faptul că am fost învățată să prețuiesc valoarea vieții umane. Aceste motive sunt susținute, de asemenea, și de alte lucruri. Sunt susținute de știință. Știința continua să demonstreze că viața începe din ce în ce mai devreme decât se credea anterior”, spunea ea, potrivit sursei citate.

Marșul pentru viață 2021 va avea loc sâmbătă, 27 martie, la ora 12.00 și va fi transmis live pe paginile de Facebook Trinitas TV, Agenția de Știri Basilica și Marșul pentru viață România și Republica Moldova.

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost