Italia, închisă parțial, de luni. De Paști, carantină națională

Italia intră în lockdown parțial, de luni, urmând ca de Paști autoritățile să declare carantină națională, au anunțat, vineri, agențiile internaționale de presă.

Guvernul condus de Mario Draghi a adoptat vineri în Consiliul de miniştri noi restricții pentru perioada 15 martie – 6 aprilie, transmite AFP, citată de Agerpres.

Astfel, regiunile care înregistrează un număr de peste 250 de noi cazuri pe săptămână intră automat în zona roşie, adică cel mai mare nivel de risc corespunzător celor mai drastice restricţii. Acest lucru înseamnă că deplasările vor fi permise doar pentru cumpărături de bază, muncă sau urgențe de sănătate.

Este vorba despre regiunile Lombardia, Lazio, Emilia-Romagna, Friuli Venezia-Giulia, Veneto, Piemonte, Marche şi provincia Trento. Acestora li se alătură provinciile Campania şi Bolzano, care se află deja în zona roşie.

În plus, potrivit sursei citate, de Paști, în perioada 3-5 aprilie, întreaga Italie va fi clasificată ca fiind în zona roșie, cee ace înseamnă că restricțiile vor fi valabile pe întreg teritoriul țării.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Italia, închisă parțial, de luni. De Paști, carantină națională”

  1. Traind de 23 de ani in Italia ,pot afirma o realitate neplacuta :un popor de 60 milioane locuitori de o lasitate,frica si prefacatorie halucinanta ; persoanele inteligente parasesc aceasta tara atat de frumoasa intr-un ritm de 20 mii cetateni /luna ,ceea ce explica multe din problemele cu care se confrunta in acest moment Italia . Este o colonie americana din 1945 si asa va ramane ,iar cei care au incercat sa ridice capul ,sa dea demnitate si libertate au fost asasinati imediat .Institutiile statului nu mai functioneaza de ceva ani ,TVA-ul este 22-24% .Motorul Economic italian care reprezinta Nordul Italiei ( Piemonte ,Lombardia,Veneto ,FVG si Emilia-Romagna ) este acum ingenuncheat pt a treia oara in decurs de numai 12 luni ,cu repercusiuni CATASTROFALE DE DURATA asupra tuturor celor care muncesc .Este mai mult decat evident ca Italia crestina este blocata ,iar musulmanii ,chinezii,in general orice cult necrestin, se bucura nederanjati ,de propriile crezuri ,intruniri ,totul cu acceptul unui stat mafios,toxic si parazitar numit Vatican.

  2. Cel puțin Papa vrea să fie ”tolerant” și ne îndeamnă la ”iubire” față de ”divesitate” și deviații sexuale.

Comentariile sunt închise.