Jandarmeria Brăila anunţă demararea unei anchete interne, după ce în spațiul public au apărut imagini cu un minor lăsat într-o baltă de sânge

Jandarmeria Brăila anunţă demararea unei anchete interne, după ce în spațiul public au apărut imagini cu un minor lăsat într-o baltă de sânge.

Un minor a fost lăsat într-o baltă de sînge după ce ar fi fost lovit de un jandarm la Brăila, anunță 60m.ro. Un tânăr a filmat scenele terifiante cu acest abuz abominabil al forțelor de ordine.

„Acum la Brăila, abuz groaznic! Cer pedepsirea urgentă a celor vinovați.”, a scris parlamentarul AUR George Simion pe pagina sa de Facebook, potrivit sursei citate.

Jandarmeria Brăila anunţă demararea unei anchete interne în urma acuzaţiilor conform cărora mai mulţi protestatari care au participat marţi seară la acţiunile de protest faţă de restricţiile pentru combaterea pandemiei ar fi fost agresaţi de jandarmi, anunță News.ro.

Conform purtătorului de cuvânt al IJJ Brăila, plutonier Florin Telefca, va fi constituită o  comisie care va demara o anchetă internă cu privire la acuzaţiile apărute în spaţiul public, conform cărora mai mulţi tineri protestatari ar fi fost agresaţi de angajaţi ai Jandarmeriei.

„Se vor verifica toate informaţiile apărute în spaţiul public referitoare la acest incident. La nivel intern vor fi  dispuse măsurile specific. Se va constitui o comisie”, a declarat Telefca.

 

 

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Jandarmeria Brăila anunţă demararea unei anchete interne, după ce în spațiul public au apărut imagini cu un minor lăsat într-o baltă de sânge”

  1. Vrajeala mediatica , domnule , ce daca va demara Jandermeria , ancheta , tot clasata va fii , cu concluzia ” copilul a fost lovit de un huligan ” . cu respect

Comentariile sunt închise.