Ministrul Muncii, Raluca Turcan (PNL), reacție la imaginile în care apare fără mască: Condiția pentru participarea la acțiunea de împădurire a fost ca fiecare participant să facă un test antigen

Imaginile cu ministrul liberal Raluca Turcan fără mască la o acțiune de împădurire, despre care RostOnline a relatat încă de sâmbătă, au devenit virale în spațiul public, oamenii acuzând sfidarea restricțiilor tocmai de către cei care le impun oamenilor.

În replică, ministrul Muncii, Raluca Turcan, justifică, într-o postare pe Facebook, de ce liberalii participanți la acțiunea de împădurire nu purtau mască.

„Condiția pentru participarea la acțiunea de împădurire a fost ca fiecare participant să facă un test antigen”, subliniază Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, la locația din aer liber, situată pe deal, au fost disponibile măști și dezinfectanți. Cea mai apropiată localitate se află la 6 km, unde rata de infectare era de 0,33.

„Fotografiile invocate nu au fost reprezentative pentru ansamblul celor aproximativ 5 ore petrecute în aer liber. Măștile au fost purtate, cu puține excepții, de regulă când se făceau fotografii, se servea masa sau când se consumau băuturi răcoritoare”, susține Raluca Turcan.

Însă, din fotografiile postate chiar de Raluca Turcan, sâmbătă, pe Facebook, se vede clar că participanții la acțiune nu purtau mască.

„Rămân o adeptă a măștii de protecție și a vaccinării și cred în continuare, cu tărie, în nevoia respectării măsurilor”, nu uită să puncteze în mesajul postat pe Facebook, Raluca Turcan.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost