Neomarxismul și corectitudinea politică, cancerele secolului XXI

Trăim într-o lume în care neomarxismul și corectitudinea politică deja au devenit un pericol mondial. Istoria se rescrie, libertatea de gândire și de exprimare sunt din ce în ce mai limitate, iar în viitorul foarte apropiat același lucru se va întâmpla și cu libertatea de mișcare. Deci libertatea de mișcare ne va fi restricționată și va trebui să avem grijă ce gândim și ce vorbim. Mie toate aceste lucruri îmi dau o senzație de deja-vu având în vedere că am avut ghinionul să experimentez comunismul pe propria piele.

Dar să mă explic:

Jonas Ludvigsson, profesor suedez de epidomiologie care studia efectele virusului care declanșează gripa chinezească, a renunțat la cercetări în urma amenințărilor primite pentru că studiile sale demonstrau că acest virus nu este periculos pentru copii, lucru care nu corespunde cu propaganda oficială. Conform cercetărilor sale, în Suedia doar 15 copii au ajuns la terapie intensivă după contractarea virusului, ceea ce corespunde unei rate de 0,77 la 100.000. Același lucru este valabil și pentru profesori. În aceeași perioadă doar 30 de profesori au ajuns la terapie intensivă după ce s-au infectat, ceea ce corespunde unei rate de 19 la 100.000. Trebuie să menționăm că în Suedia școlile au fost tot timpul deschise și că purtarea măștilornu e obligatorie.

Trecem Atlanticul și ajungem în America, țara care odată cu alegerea lui Joe Biden în funcția de președinte depune toate eforturile pentru a deveni port stindardul neomarxismului și corectitudinii politice, șase cărți pentru copii din seria Dr. Seuss nu vor mai fi publicate pentru că ar fi rasiste în opinia lui Joe Biden. Tot în America, John Brennan, fost director al CIA, a declarat la MSNBC, postul de televiziune neomarxist, că se „simte tot mai rușinat că este un bărbat alb”! Noaptea minții!

Din America revenim în Europa, mai exact în Olanda unde editura Meulenhoff, cea care a achiziționat drepturile de traducere în olandeza ale poeziilor poetei american de culoare Amanda Gorman, a renunțat în urma presiunilor la serviciile traducătoarei Marieke Lucas Rijneveld pe motiv că aceasta este de rasă albă și nu poate traduce poemele unui autor de culoare!

Iar viitorul nu e deloc promițător. Propaganda neomarxistă la care sunt supuși copiii în școală deja își arată roadele. Institul de sondaje Gallup a realizat în SUA, în cursul anului 2020, un sondaj pe tema LGBT cu rezultate surprinzătoare. Conform sondajului, în rândul generației Z, 1 din 6 tineri, adică 16,6%, se identifică a fi LGBT! Generația Z include tinerii de până la 23 de ani, în sondaj fiind cuprinși doar cei de peste 18 ani. La nivel național procentul persoanelor peste 18 ani care se identifică a fi LGBT este de 5,6%, în creștere față de rezultatele unui sondaj similar din 2017 în care procentul era de 4,5%.

E clar că procentul de 16,6% e exagerat și nu reflectă realitatea fiind rezultatul propagandei agresive pro LGBT din școlile americane. În loc să se tragă un semnal de alarmă și să se conștientizeze acest lucru, presa neomarxistă exultă și felicită tinerii care, cică, s-ar fi eliberat din încătușarea dogmelor retrograde și acum își pot afirma fără frică sexualitatea! Noaptea minții!


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Neomarxismul și corectitudinea politică, cancerele secolului XXI”

  1. În ritmul ăsta de ”evoluție” a societății tind să cred că SEXcolul XXI va fi ultimul din istoria umanității…

Comentariile sunt închise.