Val de controale după protestul minerilor. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a trimis Corpul de Control la Mina Lupeni

La Mina Lupeni, unde au fost proteste de amploare în luna februarie, au ajuns echipe de control trimise atât de ministrul Energiei, Virgil Popescu, cât și de Complexul Energetic Hunedoara.

Protestul  minerilor se pare că nu a rămas fără ecou. Acum, echipe venite de la Ministerul Energiei și de la Complexul Energetic Hunedoara verifică dacă toți minerii sunt la muncă, transmite Antena 3. Potrivit sursei citate, în ultimele zile, conducerea companiei acuză minerii că sunt pontați fictiv.

În timp ce echipa de la minister verifică documentele companiei, echipa de control trimisă de companie verifică galeriile din subteran pentru a face prezența minerilor aflați la lucru.

Concluziile celor două echipe vor fi comunicate în zilele care urmează.

Reamintim că minerii au protestat, în urmă cu două săptămâni, în subteran la Mina Lupeni pentru că nu și-au primit drepturile salariale. La momentul respectiv, o echipă AUR, condusă de co-președintele Claudiu Târziu, s-a deplasat la Lupeni.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Val de controale după protestul minerilor. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a trimis Corpul de Control la Mina Lupeni”

Comentariile sunt închise.