Noi proteste anti-restricții, în Capitală și în țară. Mii de oameni sunt în stradă

Românii au ieșit din nou în stradă, marți, 30 martie, să protesteze față de restricțiile tot mai dure impuse de autorități.

La ora transmiterii acestei știri, mii de români, care protestează în Capitală, se deplasează în marș spre Piața Victoriei.

Sursa foto: RostOnline

Românii au ieșit în stradă și la Ploiești, Galați, Vaslui, Brașov, Constanța.

Botoșani

Peste 1.000 de botoșăneni au protestat, marți, mărşăluit ore întregi prin oraş. Oamenii au ieșit din case în jurul orei 17.00 şi s-au adunat în faţa Prefecturii. Încet, încet tot mai multe persoane s-au alăturat manifestanţilor, iar în jurul orei 18 numărul acestora a explodat, anunță presa locală.

Sursa foto: Monitorulbt.ro

Constanța

Oamenii au ieșit să protesteze pentru a treia zi consecutiv, scrie Ziua de Constanța. „Libertate, te iubim! Ori învingem, ori murim”,  scrie pe afișele aduse de oameni. De asemenea, aceștia solicită redeschiderea școlilor, potrivit sursei citate.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Noi proteste anti-restricții, în Capitală și în țară. Mii de oameni sunt în stradă”

  1. Sunt singuri , domnule , sustineti politic actiunea , prin revendicari legale ” siguranta cetateanului ” care sa includa asa cum spune Constitutia , DREPTURI: SANATATE , INVATAMANT, JUSTITIE , PROTECTIE SOCIALA , siguranta cetateanului ca prim articol al Sigurantei Nationale , asa cum s-a exprimat domnul Klaus , Presedinte al Romaniei , in mai 2020, dar se pare ca a uitat repede . Atat timp cat drepturile din Constitutia Romaniei nu vor fii incluse in lege organica , Constitutia asta este o biata ” fata mare ” care o terfelesc toti vagabonzii politici si acolitii sai. Propuneti modificarea legii sigurantei nationale , prin introducerea sigurantei cetateanului si atunci veti face ceva concret ca alesii ai poporului si ca nou partid care reprezinta interesul cetateanului , de multe ori saracul fara vina lui ” turmentat ” la alegeri privind reprezentarea sa. O mie de vorbe pe internet si in media la ” spectacolul imaginii politice ” , nu fac cata o fapta cu adevarat in favoarea cetatenului , legea si apicarea ei. cu respect

Comentariile sunt închise.