Parlamentari AUR se solidarizează cu minerii închiși în Mina Crucea-Suceava. Protest anunțat, pentru marți, în fața Ministerului Energiei

30 de parlamentari AUR vor protesta, marți, în fața Ministerului Energiei, pentru repornirea Termocentralei Mintia și plata drepturilor restante pentru minerii închiși în Mina Crucea, a anunțat, luni, partidul AUR, prin intermediul unui comunicat de presă.

„30 de parlamentari AUR vor protesta mâine, 23.03., la ora 09:00, în fața Ministerului Energiei, pentru a cere ministrului Virgil Popescu să intervină urgent în rezolvarea problemelor arzătoare din domeniu, cum ar fi deblocarea cărbunelui din Portul Constanța pentru repornirea Termocentralei Mintia și plata drepturilor restante pentru minerii închiși în Mina Crucea (Suceava).

În timp ce guvernanții se lăfăie în fotoliile lor călduțe și pregătesc vânzarea pe nimic a termocentralelor pe cărbune, respectiv închiderea minelor, România importă energie la preț ridicat, oamenii nu mai au încălzire de la Mintia, iar minerii de la minele de cărbune și de uraniu nu își primesc drepturile salariale decât după proteste extreme”.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Parlamentari AUR se solidarizează cu minerii închiși în Mina Crucea-Suceava. Protest anunțat, pentru marți, în fața Ministerului Energiei”

Comentariile sunt închise.