Președintele Colegiului Medicilor Bihor, dr.Carmen Pantiş: Medicul Flavia Groşan nu a primit nicio sancțiune, nu este vinovată de malpraxis. A fost rugată să fie mai cumpătată în declarații

Preşedintele Colegiului Medicilor Bihor, dr. Carmen Pantiş, a anunţat, luni, după audierea medicului Flavia Groşan că aceasta nu primeşte nicio sancţiune, a informat Bihoreanul.ro.

Potrivit sursei citate, șefa Colegiului Medicilor a precizat că audierea pneumologului Flavia Groşan a fost făcută de Comisia de etică şi deontologie medicală a organizaţiei, menționând că nu a fost vorba de o anchetă la adresa doctoriţei, ci despre „o discuţie amiabilă”.

Practic, a explicat Pantiș, Comisia de Etică nu are cum să fixeze sancțiuni, ci doar Comisia de Disciplină, care se poate sesiza numai dacă ar exista o reclamație vizând acte de malpraxis, ceea ce nu există.

„În concluzie, aceasta (dr. Flavia Groşan- n.red) nu primeşte nicio sancţiune şi această autosesizare a Colegiului Medicilor s-a terminat azi”, a spus Pantiş.

Pe de altă parte, dr. Carmen Pantiş a mai adăugat că „dr.Flavia Groşan a fost rugată să fie mai cumpătată atunci când vine vorba despre activitatea colegilor săi medici din spitale”.

Totodată, Carmen Pantiş a subliniat că „a fost o discuţie amiabilă, cu doamna doctor, în care dânsa şi-a exprimat dragostea faţă de pacienţi, empatia faţă de ei.”

„Noi ştim că există o simpatie foarte mare în rândul tuturor pacienţilor pe care domnia sa i-a tratat”, a spus Preşedinta Colegiului Medicilor Bihor, dr. Carmen Pantiş.

Medicul Flavia Groşan a fost audiată de Colegiul Medicilor Bihor, în urma declarațiilor apărute în spațiul public privind vindecarea pacienților covid după o schema proprie de tratament.

Dr. Flavia Groșan a fost susținută de peste 100 de oameni prezenți, luni, în fața Colegiului Medicilor Bihor, potrivit sursei citate.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Președintele Colegiului Medicilor Bihor, dr.Carmen Pantiş: Medicul Flavia Groşan nu a primit nicio sancțiune, nu este vinovată de malpraxis. A fost rugată să fie mai cumpătată în declarații”

  1. Corect , frica de rebeliune , pazeste hotia , ce ar fii insemnat sa iasa milioane de romani in strada pentru un adevarat profesionist si un adevarat roman , mai bine ” mucles ” ca la etnia roma , pana trece valul si dupa aceea vad ei ce fac , pe ” liniste ” , nu acum . haide bre , oare toti suntem asa de prosti in Romania , dupa parerea raspan-dacilor ?. cu respect

Comentariile sunt închise.