Protest împotriva vaccinării obligatorii, duminică, în Parcul Izvor. Co-președintele AUR, Claudiu Târziu: Nu suntem împotriva vaccinării în general, ci pentru libertatea de a alege. Suntem un partid al libertății

Duminică, 7 martie, începând cu ora 15:00, în Parcul Izvor din Capitală are loc un protest național împotriva adoptării Legii vaccinării obligatorii.

Co-președinții partidului AUR, Claudiu Târziu și George Simion, și-au anunțat participarea la acest protest.

„Nu sîntem împotriva vaccinării în general, ci pentru libertatea de a alege. Sîntem un partid al libertății!”, a spus co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

„Din nou scenariu roșu! Restaurantele și școlile se închid în București, Timiș și alte zone. Nici măcăr nu se poate respinge starea de alertă și aceste scenarii în Parlament. Alții decid în numele românilor. E timpul pentru proteste!”, a subliniat și co-președintele AUR, George Simion.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Protest împotriva vaccinării obligatorii, duminică, în Parcul Izvor. Co-președintele AUR, Claudiu Târziu: Nu suntem împotriva vaccinării în general, ci pentru libertatea de a alege. Suntem un partid al libertății”

  1. Corect , este dreptul de a alege , conform legii fundamentale a Romaniei , Constituatia Romaniei.

Comentariile sunt închise.