Alianța Părinților organizează un protest național față de impunerea vaccinării obligatorii, duminică, 7 martie, în București

Alianța Părinților organizează un protest național față de adoptarea Legii vaccinării obligatorii, duminică, 7 martie, în fața Parlamentului, în Parcul Izvor, de la ora 15:00, anunță R3Media.

Potrivit sursei citate, Legea vaccinării obligatorii s-ar putea afla în aceste zile pe agenda discuțiilor deputaților din Parlamentul României.

Oponenții ei se tem că ar putea fi obligați să se vaccineze împotriva covid, deoarece la articolul 6 se precizează că „vaccinarea copiilor si a întregii populații, în situații epidemiologice speciale, este obligatorie”.

Conform Alianței Părinților, actuala formă a legii (care poate fi consultată aici), nu prevede expres obligativitatea vaccinării, însă părinții vor fi amendați dacă refuză în continuare, după ședințele de informare, să-și vaccineze copiii. Mai precis, părinții sunt obligați să meargă la ședințele de informare convocate de autorități, „până la acceptarea planului de recuperare” a vaccinării.

Sursa foto: Florian Cristache/Protest împtriva vaccinării obligatorii, 7 martie 2020

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


4 comentarii la „Alianța Părinților organizează un protest național față de impunerea vaccinării obligatorii, duminică, 7 martie, în București”

  1. Corect , dar dreptul la protectia familiei este un drept constitutional , acum fiecare va decide ce inseamna ” protectia familiei” vaccinul sau non vaccinul , este dreptul familiei de a fii informata , art.34 Constitutie, si obligatia institutilor , statului roman , de a informa corect , acum vom vedea ce inseamna pentru statul roman, informatia corecta pentru familie sau informatia ” mediatica ” pentru manipulare si pentru afacerea internationala ” vaccinul corona” , fiecare in familie de aceea are internet si alte mijloace de informare , care nu existau in urma cu 30 de ani, sa se informeze , sa analizeze care informatie este reala si sa decida , pentru stat sau pentru copiii lui. cu respect

  2. Dacă nu execuți ce spune Partidul, atunci stăpânul tău, (adică Statul) îți va lua copiii.

Comentariile sunt închise.