Adulții infectați cu covid, primiți la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”? Purtător de cuvânt: Deocamdată se discută cu DSP

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu” va primi și bolnavi covid adulți, a anunțat, joi, purtătorul de cuvânt al instituției medicale, Raluca Alexandru.

Întrebată câte paturi poate să aloce spitalul pentru adulții bolnavi de COVID, Raluca Alexandru a spus că „deocamdată se discută cu DSP, dar, fiind un spital pavilionar, se pot face ușor circuitele”, transmite G4Media.

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” este cel mai vechi spital pentru copii din România. În spital funcţionează 10 secţii clinice şi numeroase compartimente medicale, 19 departamente însoţitoare şi 17 ambulatorii de specialitate.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost