Ajutor de 10.000 de lei de la Episcopia Hușilor pentru familii nevoiașe de peste Prut. PS Antonie: Fapte prin care arătăm că suntem același neam

Episcopia Hușilor, cu binecuvântarea PS Ignatie, Episcopul Hușilor, mare iubitor de Basarabia, a donat 10.000 de lei pentru familii de peste Prut care întâmpină greutăți financiare, a anunțat, joi, pe Facebook, biroul de presă al Episcopiei de Bălți.

Potrivit sursei citate, acest proiect social a fost numit, în cadrul Episcopiei de Bălţi, „Samarineanul de peste Prut”, pentru a scoate în evidenţă, sprijinul, dragostea şi căldura care vine de peste Prut.

„28 de copii, provenind din 8 familii, au primit toate cele necesare: încălţăminte, îmbrăcăminte, rechizite şcolare, produse alimentare şi produse igienice. De asemenea pentru unele familii au fost cumpărate lemne pentru foc şi li s-au achitat utilităţile.

Bucuria copiilor şi a părinţilor a fost de nedescris.

Ajutorul pentru aceşti copii a fost posibil cu ajutorul Episcopiei Huşilor şi directa binecuvântare a Preasfinţitului Părinte Ignatie, Episcopul Huşilor, mare iubitor de Basarabia, care a donat 10.000 de lei pentru aceste familii”, se precizează în comunicat.

PS Antonie a mulţumit pentru acest preţios dar Preasfinţitului Părinte Ignatie, Episcopul Huşilor, şi clericilor şi credincioşilor din Episcopia Huşilor, care din puţinul lor au împărţit cu fraţii din Basarabia, fapte prin care arătăm că suntem acelaşi neam.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost