Dr. Oana Mihaela Secară: În 2020, în plină pandemie, au murit mai puțini oameni decât în 2019 sau în 2018, în Onești

În 2020, în plină pandemie, în Onești, au murit mai puțini oameni decât în 2019 sau 2018, este concluzia la care a ajuns dr. Oana Mihaela Secară, medic primar la Spitalul Municipal „Sfântul Ierarh Dr. Luca” din Onești, după ce a comparat statisticile respective, anunță Antena 3.

Potrivit sursei citate, dr.Oana Mihaela Secară reclamă și modul în care persoanele infectate cu coronavirus, dar cu comorbidități, sunt trecute la decese covid.

„Nu este corect acest lucru!”, a subliniat dr.Oana Mihaela Secară, explicând și de ce anume.

„Am făcut o analiză, împreună cu domnul primar al Oneștiului, a deceselor. Numărul total de decese, în Onești, în 2020, când a fost aproape tot anul pandemie, a fost mai mic față de 2019 și față de 2018. Ce credeți că am găsit? În 2020, au murit mai puțini oameni decât în 2019, și mai puțini decât în 2018. Faptul că s-a spus că au murit de pneumonie, iarăși este o eroare.

Am să vă dau un exemplu. Înainte, dacă o persoană cu cancer murea de pneumonie prin virus gripal, noi nu scriam pe certificatul de deces că a murit din cauza gripei. Noi scriam pe certificatul de deces că a murit din cauza cancerului. Acum, în momentul în care are cancer, dar face și o pneumonie cu coronavirus, se scrie pe certificatul de deces că a murit din cauza coronavirusului. Nu este corect acest lucru!”, a declarat Oana Mihaela Secară, medic primar Spitalul Municipal „Sfântul Ierarh Dr. Luca”, Onești.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Dr. Oana Mihaela Secară: În 2020, în plină pandemie, au murit mai puțini oameni decât în 2019 sau în 2018, în Onești”

  1. Dacă cineva moare într-un accident de mașină, înseamnă că a murit de COVID, pentru că mașina nu purta mască.

Comentariile sunt închise.