Incredibil! Zeci de pacienți internați la Spitalul Foișor, inclusiv operați, evacuați noaptea în stradă. Cum explică Arafat decizia de a transforma spitalul în suport covid

Scene incredibile au avut loc, vineri, în București, când pacienții internați la Spitalul de ortopedie Foişor din Bucureşti au fost scoși în stradă, după ce spitalul a fost transformat în suport covid.

Zeci de pacienţi, unii dintre ei recent operaţi, au fost nevoiţi să îşi cheme rudele să îi ia acasă, anunță Antena 3.

Potrivit sursei citate, pacienții de la Spitalul de Ortopedie Foişor din București, unul dintre cele mai mari din țară, au fost evacuați din spital pentru că unitatea a fost transformată în regim de urgenţă în spital pentru pacienţii COVID. Însă mulţi din pacienţii evacuaţi au suferit intervenții chirurgicale acum câteva ore.

„Spitalul Foișor, astăzi, după o analiză a situației din București, s-a luat decizia de tranformare a lui în spital pentru COVID. Situația în unitățile de primiri urgențe este serioasă, pentru că astăzi dimineață a trebuit să trimitem pacienți în alte zone, chiar cu un avion militar”, a declarat Raed Arafat la Antena3.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Incredibil! Zeci de pacienți internați la Spitalul Foișor, inclusiv operați, evacuați noaptea în stradă. Cum explică Arafat decizia de a transforma spitalul în suport covid”

Comentariile sunt închise.