Mesajul președintelui Iohannis, în contextul tragediilor de la spitalele „Foișor” și „Victor Babeș”: Ramadan Karim!

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj comunităţii musulmane din România cu ocazia începerii lunii postului Ramadan, aceasta fiind singura declarație publică a președintelui din ultimele zile, în contextul tragediilor de la spitalele „Foișor” și „Victor Babeș” din Capitală.

Scenele ireale petrecute la Spitalul „Foișor”, când peste o sută de pacienți au fost evacuați noaptea în stradă, sau știrile îngrozitoare despre moartea bolnavilor de la „Victor Babeș” au rămas fără ecou la Cotroceni.

Președintele Klaus Iohannis nu a avut nicio reacție, nu a cerut nicio demisie, nu a transmis niciun mesaj de condoleanțe familiilor îndurerate.

În schimb, singurul mesaj transmis de președinte, luni, a fost adresat comunităţii musulmane din România cu ocazia începerii lunii postului Ramadan.

„Apreciez susţinerea pe care aţi manifestat-o în toată această perioadă pentru strădania autorităţilor de a ne proteja prin măsuri sanitare şi de a identifica soluţii pentru regăsirea cât mai rapidă a normalităţii sociale. Am încredere că luna postului Ramadan vă va întări în acest efort şi ne va ajuta să continuăm împreună, în spirit de solidaritate şi responsabilitate, să-i ajutăm pe toţi cei care au nevoie de grija şi sacrificiul nostru. Ramadan Karim!”, a transmis, luni, președintele Klaus Iohannis, potrivit Agerpres.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Mesajul președintelui Iohannis, în contextul tragediilor de la spitalele „Foișor” și „Victor Babeș”: Ramadan Karim!”

  1. Si noi , ” cetatenii turmentati ” din popor , votantii mai buni sau mai rai ii dorim domnului Presedinte , ” Ramadam Kharim ” sau totusi este bine sa uram si ebraica acelasi lucru , dar poate nu este bine crestineste , ca la orthodocsi sa uram domnul Presdinte ” Paste fericit ” si bine cunoscuta urare crestineasca ” ce imi doresti tu mie iti doresc si eu tie ” . cu respect si Ramadam fericit ,impreuna cu domnul Arafat si alti ” Arafati” ca dansul .

Comentariile sunt închise.