Neomarxiștii de la USR Plus, demni urmași ai PCR

Cei ce au prins epoca de tristă amintire a lui Ceaușescu își mai amintesc de limbajul de lemn folosit pe vremea aia. Cei ce nu au prins-o, au ocazia acum să vadă cam cum suna.

Și pentru acest lucru trebuie să mulțumim neomarxiștilor de la USR Plus.

Iată ce au publicat pe pagina lor oficială de pe Facebook:

Fără excepție, cei cu care am vorbit și-au declarat solidaritatea cu cei care acum se luptă pentru propria viață.

Fără excepție oamenii au fost impresionați de faptul că acum, în acest moment, la Spitalul Foișor, pacienți care au nevoie acută de terapie intensivă sunt ajutați să lupte pentru viețile lor”

Cam așa se proceda pe vremea comunismului când se întâmpla ceva grav. Declarativ toți, fără excepție, îl susțineau pe Marele Cârmaci. Toți se declarau solidari, toți erau de acord cu deciziile lui tâmpite.

Realitatea era cu totul alta, exact cum este și acum.

Iată câteva declarații ale pacienților evacuați în miez de noapte de la Spitalul Foișor:

Reporter: Cum vă simțiți?
Pacientă: Nu mă simt bine deloc. Își bat joc de noi.
Reporter: Vă duceți la spital?
Pacientă: Nu, merg acasă.

Reporter: Cum vi se pare această decizie?
Aparținătoare: Nu comentez, este de necomentat.

Reporter: Vi se pare normal?
Aparținătoare: Nu mi se pare normal, dar nu am ce face.

Aparținătoare: Ne-au sunat puțin mai devreme și a trebuit să venim de la Alexandria, aproximativ la ora 7 (19:00 – n.red.). De la Alexandria venim, ieri a fost operată și trebuie s-o luăm acasă. Păi, ce să facem?
Reporter: Se simte bine?
Aparținătoare: Nu se simte bine. Nu mi se pare normal, dar asta este. Asta a fost decizia domnului Arafat.

Aparținător: E soacra mea, am venit s-o luăm, am văzut la TV ce se întâmplă, ne-a sunat dânsa… Ori o mută în alt spital, ori o externează. E o bătaie de joc în toată țara. (Digi24)

Declarațiile pacienților și ale aparținătorilor acestora se cam bat cap în cap cu declarațiile triumfaliste ale geniilor de la USR Plus.

Și asta nu e singura ocazie în care USR Plus ne amintește de PCR. Tot pe vremea comunismului era la mare modă delațiunea, înscenările de flagrant delict, cu poliția la ușă, cam cum au făcut cei de la USR Plus și la Timișoara unde, la ordinele prefectului USR Plus, Zoltan Nemeth, consiliera locala USR Plus, Ana Munteanu, s-a ocupat de rezervarea unei mese la restaurantul Del Corso. Apoi a mers cu poliția peste ei, cică în control inopinant, ca să vadă dacă respectă carantina.

Revoluția bunei guvernări? Serios?


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost