UPDATE/ Petiția poporului pentru apărarea Constituției României, semnată de peste 10.000 de români, într-o singură zi

ACTUALIZARE ORA 21:00

Peste 10.000 de români au semnat petiția poporului pentru apărarea Constituției României, în primele 24 de ore de când a fost făcută publică.

Știrea inițială:

Petiția poporului pentru apărarea Constituției României a adunat 8316 semnături, la mai puțin de 24 de ore de la lansare.

Avocatul Adrian Toni Neacșu a inițiat, sâmbătă, 15 octombrie, o petiție pentru apărarea Constituției României, prin care solicită senatorilor României să nu voteze pentru eliminarea suveranității naționale din Legile Justiției.

„Solicităm senatorilor României să nu voteze eliminarea sancțiunii pentru nerespectarea de către judecători și procurori a deciziilor Curţii Constituţionale şi a deciziilor pronunţate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în soluţionarea recursurilor în interesul legii ori în dezlegarea unor chestiuni de drept (L612/2022).

Solicităm senatorilor României să nu își încalce jurământul depus la începutul mandatului, și să apere prin votul lor Constituția și suveranitatea României, așa cum au promis.

Solicităm senatorilor României să își asume la nivel de conștiință mandatul pe care îl exercită în numele poporului român și să nu răspundă comenzilor pe linie de partid.

Solicităm fiecărui senator al României în parte ca până la data votului privind L612/2022 să își asume public poziția cu privire la supremația sau nu a Constituției României în justiția națională”, se precizează în petiție.

În mai puțin de trei ore, petiția a fost semnată de peste 900 de persoane. Petiția se poate semna aici.

Pe același subiect:

Senatorul Claudiu Târziu, despre eliminarea suveranității din Legile Justiției: Toți cei care vor accepta această trădare vădită a intereselor naționale vor da socoteală POPORULUI român!

Petiția poporului pentru apărarea Constituției României


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost