Proteste anti-restricții și anti-vaccinare. Mii de oameni au ieșit în stradă la Londra, Elveția și Germania

Noi demonstrații anti-restiricții și împotriva vaccinării au avut loc în acest sfârșit de săptămână în mai multe țări, după cum au anunțat agențiile internaționale de presă.

Mii de persoane au manifestat, sâmbătă, în centrul Londrei, pentru a protesta faţă de lockdown, vaccinare  și faţă de introducerea paşapoartelor de vaccinare, a anunțat AFP, citată de Agerpres.

Participanții la marşul „Unite for freedom” (Uniţi pentru libertate) aveau banderole şi bannere pe care se puteau citi sloganuri precum „Fără mască, fără vaxx, fără lockdown” sau „Să ne luăm înapoi libertatea!”.

„Astăzi protestăm pentru libertatea noastră medicală”, a spus unul dintre organizatori. „Voi supravieţui acestei pandemii făcând opusul a ceea ce spun ei”, se putea citi pe care o pancartă purtată de o tânără. Alţi protestatari purtau umbrele albe pe care era scris „No to vax passport” (Nu paşapoartelor de vaccinare), notează sursa citată.

Organizatorii au declarat că la Londra au protestat peste 10.000 de oameni, anunță ȘtiriTVR.ro.  Oamenii au ieșit în stradă și în Elveția, potrivit sursei citate. „Sărăcia bate la ușă”, au strigat mii de manifestanți, care au cerut ridicarea tuturor restricțiilor.

Proteste au fost și la Frankfurt și Hamburg. Parlamentul german a adoptat recent o lege care acordă puteri sporite guvernului federal privind adoptarea unor restricții generale dacă rata de infectare crește peste anumite limite.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Proteste anti-restricții și anti-vaccinare. Mii de oameni au ieșit în stradă la Londra, Elveția și Germania”

Comentariile sunt închise.