Secretarul de Stat, Andreea Moldovan: Vlad Voiculescu a fost printre primii la „Victor Babeș”, de la 17.00. Voiculescu, luni: Am aflat în jur de ora 18.30 de tragedie

Secretarul de Stat în ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, a declarat, marți, că ministrul Voiculescu a ajuns, luni, printre primii la locul tragediei de la spitalul „Victor Babeș”, încă de la ora 17.00, în contextul în care ministrul Voiculescu anunța, luni, că a aflat de tragedie în jur de ora 18.30.

Bâlbele la nivelul conducerii ministerului Sănătății par fără sfârșit. Comunicând despre tragedia de la Spitalul „Victor Babeș”, în urma căreia au decedat trei pacienți, ministrul Voiculescu este contrazis chiar de secretarul de Stat din MS, Andreea Moldovan.

Andreea Moldovan, marți:  Vlad Voiculescu a ajuns „printre primii” la spital, de la 17.00.

Vlad Voiculescu, luni: Azi în jurul orei 18:30 am aflat despre problemele de la spitalul Victor Babeș.

Potrivit Digi24, Andreea Moldovan a fost așteptată în fața Ministerului Sănătății de jurnaliștii care au întrebat-o dacă sunt informații noi privind tragedia de la Victor Babeș.

„Ciudat modul acesta de a da declarații, dacă doriți, haideți să facem o treabă organizată, frumos, nu așa cu toată lumea. Aseară s-au făcut declarații, există, s-a făcut comunicat de presă. Se fac lucruri, haideți să aveți răbdare”, a spus Andreea Moldovan, potrivit sursei citate.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost