Senatorul Claudiu Târziu, despre paralela făcută de ministrul Voiculescu între respectarea restricțiilor și cel de-Al Doilea Război Mondial sau Revoluția Română: Odioasă manipulare! Ni se induce că suntem în război (cu Covidul, se înțelege), iar pe timp de război totul este militarizat, suferința este asumată, restricțiile sunt firești

Senatorul Claudiu Târziu a criticat în termeni duri declarația ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, prin care a caracterizat respectarea restricțiilor impuse de autorități ca fiind proba unei generații, la fel cum „bunicii noștri și-au dat proba în Al Doilea Război Mondial, la fel cum a fost pentru generația de la Revoluție”.

Ni se induce că jertfa lui Hristos, pentru mîntuirea noastră, alături de jertfa poporului român pentru salvarea țării și pentru libertatea lui se continuă într-o linie a sacrificiului pentru neam și Dumnezeu în răbdarea restricțiilor dictate de guvern pe timp de pandemie, a subliniat senatorul Claudiu Târziu, co-președintele partidului AUR.

„Oribila manipulare sau cum Jertfa Mielului, jertfa ostașilor în marele război și jertfa tinerilor din Revoluție sînt folosite pentru justificarea abuzului în campania anti-covid.

Declarația cea mai importantă făcută de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, în conferința de presă de ieri:

Sistemul medical nu poate duce pe umerii săi singur toată povara pandemiei. Limitele sistemului nu țin atît de investiții, ci de lipsa resursei umane. Avem nevoie de ajutorul fiecăruia dintre dvs: evitați aglomerările, purtați masca, avem nevoie să stați în case, avem nevoie ca oamenii să se vaccineze.

Prin respectare măsurilor de protecție cîștigăm timp pentru vaccinare. (…)

Perioada de la Paștele Catolic pînă la Paștele Ortodox – această perioadă va fi proba unei generații, la fel cum bunicii noștri și-au dat proba în Al Doilea Război Mondial, la fel cum a fost pentru generația de la Revoluție.

Halucinant!

Omul dă dovadă de o perfidie incredibilă, legîndu-și apelul de cea mai mare sărbătoare a creștinătății, căreia îi asociază două dintre cele mai grele și sîngeroase momente ale istoriei noastre recente.

Ni se induce că jertfa lui Hristos, pentru mîntuirea noastră, alături de jertfa poporului român pentru salvarea țării și pentru libertatea lui se continuă într-o linie a sacrificiului pentru neam și Dumnezeu în răbdarea restricțiilor dictate de guvern pe timp de pandemie.

Uluitor! O înaltă școală a manipulării. O odioasă manipulare, dar care ar putea ține la mulți.

Cu alte cuvinte, sîntem în război (cu Covidul, se înțelege), iar pe timp de război e normal să fie totul militarizat (inclusiv campania de vaccinare), suferința este asumată, restricțiile de orice fel – firești, iar abuzul de putere permis – atîta vreme cît este pentru cîștigarea războiului. În război avem eroi (de linia întîi), comandanți (ai operațiunilor), iar trădătorii sînt vînați. Prin urmare, rușine celor care nu înțeleg și nu se înrolează, ba mai și protestează! Este pentru Dumnezeu, neam și țară, bă, ce nu pricepeți?!

Cam atît de proști ne consideră pluseriștii. Și cam așa vor să-și justifice bătaia de joc pe care o dovedesc zi de zi față de noi. În ce scop? Vom afla în curînd. Doar știți că în fiecare război sînt și profitori de război. Doamne, păzește-ne!”, a scris, luni, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu.

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Senatorul Claudiu Târziu, despre paralela făcută de ministrul Voiculescu între respectarea restricțiilor și cel de-Al Doilea Război Mondial sau Revoluția Română: Odioasă manipulare! Ni se induce că suntem în război (cu Covidul, se înțelege), iar pe timp de război totul este militarizat, suferința este asumată, restricțiile sunt firești”

  1. In razboi suntem , noi cu noi de zeci de ani , datorita unei clase politice de tip fanariot , acum suntem numai intr-un razboi al mintii si al manipularii atat interna cat si internationala. Tocmai aici se incearca fortarea ” curbei de sacrificiu ” a poporului roman , pa asa zisa comparatie cu razboiul mondial , o manipulare cel putin de clasa a doua , astia duc lipsa pana si de profesionistii in manipulare sociala, si o incearca ” dupa ureche ” , ca la manelisti, ” zile domnul Geo , zile ” .Pacat macar daca tot vor sa minta , macar sa minta frumos , vorba femeii cand vrea sa te creada. pacat , mare pacat , de lipsa de profesionalism si in comunicare si in manipulare.

Comentariile sunt închise.