Senatorul Claudiu Târziu, reacție la atacurile împotriva AUR: O propagandă ticăloasă, care este îndreptată nu atît contra AUR, cît contra interesului național legitim al românilor. AUR le stă în drum și de aceea trebuie distrus

Atacurile repetate la adresa AUR sunt întreptate nu atât contra partidului, cât contra interesului național legitim al românilor, a subliniat, sâmbătă, co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Cei care apără normalitatea- care se referă și la păstrarea libertății, la respectul pentru proprietate, la grija pentru familie, la o educație sănătoasă pentru noile generații, la preocuparea pentru sănătatea românilor-, sînt extremiști, în opinia acestor veritabili exponenți ai totalitarismului de tip nazist și neomarxist, a subliniat, într-o postare pe Facebook, liderul AUR.

„Persoane cu funcții la vîrful statului și al unor partide parlamentare și cu notorietate, care au influență certă în societate, transmit, fără nici o responsabilitate, idei ca acestea:

  • proprietatea este un moft, drept pentru care ar trebui să renunțăm la orice bun, casă, mașină, poate și îmbrăcăminte, și să trăim în grupuri, în sărăcie egală și promiscuitate;
  • corupția este un fenomen marginal, acum că au ajuns la putere, deci poate fi tratat cu îngăduință și fără o preocupare specială;
  • nu există cele două sexe cu care ne naștem, există genuri – adică fiecare se poate simți ce vrea, indiferent de ce este: bărbatul femeie și viceversa, ori asexuat, sau cu sex schimbător de la caz la caz etc;
  • libertatea celorlalți nu face cît o ceapă degerată, noi sîntem cei care decidem cît de lung să fie lanțul;
  • copiii nu sînt ai părinților lor, ci ai statului, care este îndreptățit să facă orice dorește cu ei;
  • bătrînii pot fi, la o adică, ridicați din familii și duși în pușcării numite ”centre de carantină”, cu promisiunea de a-i proteja, chiar dacă efectul va fi exterminarea;
  • vocile opoziției trebuie eliminate. Nu ni se precizează dacă și fizic, dar putem presupune că nici asta nu e exclus… etc.

Ați recunoscut, de bună seamă, personajele, care provin din arcul guvernamental.

Ei, oamenii care debitează asemenea monstruozități sînt perfect democrați și, implicit, frecventabili, în ochii lor și ai multor români, care continuă să-i crediteze electoral.

Cei care apără normalitatea (care se referă și la păstrarea libertății, la respectul pentru proprietate, la grija pentru familie, la o educație sănătoasă pentru noile generații, la preocuparea pentru sănătatea românilor), sînt extremiști, în opinia acestor veritabilit exponenți ai totalitarismului de tip nazist și neomarxist.

Diverși agenți provocatori sînt activați pentru a justifica apoi reacția îngrijorată a autorităților și a liderilor politici din arcul guvernamental: iată extremiștii, xenofobii, antisemiții, făcătorii de liste negre!…

Așa a apărut „cazul Mogersten” și „cazul moarte intelectualilor”. Nu contează că indivizii care au proferat amenințările nu au nici o legătură cu AUR. Cînd aceștia nu sînt numiți drept „membri marcanț”” – în mod absolut nejustificat -, sînt cel puțin prezentați drept victime ale „discursului urii” pe care l-ar avea AUR.

Iohannis, Barna și Cioloș nu pot indica nici un element real al acestui „discurs al urii” la AUR, pentru simplu fapt că nici nu există. Dar nici nu au nevoie, căci afirmațiile lor sînt amplificate de gorniștii din presă și repetate pînă cînd capătă valoare de adevăr.

Avem de-a face cu o propagandă ticăloasă, care este îndreptată nu atît contra AUR, cît contra interesului național legitim al românilor. AUR le stă în drum și de aceea trebuie distrus.

Ce nu știu Iohannis și restul, pentru că nu cunosc istorie, este că poporul român are un sistem imunitar foarte puternic, în virtutea căruia reacționează în răspărul propagandei de partid și de stat. Surprize mari îi așteaptă”, a scris, pe Facebook, liderul AUR, senatorul Claudiu Târziu.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Senatorul Claudiu Târziu, reacție la atacurile împotriva AUR: O propagandă ticăloasă, care este îndreptată nu atît contra AUR, cît contra interesului național legitim al românilor. AUR le stă în drum și de aceea trebuie distrus”

  1. Totul se refera la doua elemente distincte in functionarea unei societatii adica : legea si cine o aplica . In cazul nostru legea este intotdeauna asa cum bine stiu si ei in favoarea celui care o aplica si in nici un caz al cetateanului reprezentat de stat , PRIN ASA ZISII ALESII AI SAI , PARLAMENT , SI ALTE ASA ZIS STRUCTURI FUNCTIONAL -ADMINISTRATIVE . Daca verifici simplu privind nr. imens de legii date care sunt modificate de alte legi , Ordonante , HGR, etc , in tot aceast haos legislativ nu ai sa gasesti o singura lege clara privind ” Siguranta si drepturile imprescriptibile ale cetateanului ” si aplicarea ei in functia de ” fata mare ” Constitutia Romaniei , pe care toti o au in ” gura ” la propaganda electorala si nimeni nu o respecta fiindca nu are nici un caracter legislativ obligatoriu de aplicare privind drepturile cetateanului . Atunci este firesc ca fiecare sa faca ce vrea indiferent de functia care o are in statul roman , atat timp cat este un talmes-balmes legisativ , cuvant oriental care explica esenta functionarii noastre milenare ca stat ” talmes-balmes ” . Un partid serios , daca vreodata exista unul care sa apere interesele ” cetateanului turmentat ” cu care cu onor il reprezinta , de aici trebuie sa plece in acest scop : simplificarea legisaltiei si coeranta ei privind modul de aplicare al Constitutiei Romaniei . RESTUL SUNT NUMAI VORBE POLITICE DE ASA ZISA CONFRUNTARE ELECTORALA , FARA NICI O FAPTA ” VORBA VECHE ” VIN AI NOSTRII , PLEACA AI NOSTRII , NOI RAMANEM TOT CA PROSTII . Cu respect

  2. Bravo Claudiu!
    ESTI TARE! FII TARE!
    Doamne’ajutà!
    Marian Costache
    Montréal, Canada

Comentariile sunt închise.