Act medical sau spectacol? Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov, transformat în centru de vaccinare, în a doua zi de Paști

Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov s-a transformat în centru de vaccinare, începând de luni, găzduind primul eveniment din cadrul maratonului pentru vaccinare, organizat de Primăria municipiului Brașov și DSP, anunță bzb.ro.

Potrivit sursei citate, orice brașovean se poate vaccina, fără programare, în Foaierul Mare al Teatrului.

„Te poți vaccina fără programare, iar pentru că ne e dor de cultură, avem pregătite transmisiuni ale spectacolelor precum și expoziție de artă. De asemenea, fluxul de ieșire se va face prin Galeria de artă, deschisă luni special pentru acest eveniment”, au transmis reprezentanții municipalității.

Printre brașoveni se vor afla și primarul Brașovului, Allen Coliban (USR), și viceprimarul Flavia Boghiu.

„Acest Liber la cultură începe cu Teatrul. Prin acest maraton de vaccinare fără programare ne dorim cu toții accesul nostru liber la cultură, să vă avem în sălile de spectacol. Într-o zi de sărbătoare, să celebrăm acest început de reintrare în sala de teatru, teatrul care este o sărbătoare a vieții, pentru că asta reprezintă el, ca artă a spectacolului, și ne dorim ca toți colegii noștri artiști și iubitori de cultură și nu numai să fie prezenți în cât mai mare număr, în Foaierul Mare al Teatrului, care e deschis între orele 8.00 și 20.00, luni, 3 mai. Vă aștept la Teatru”, a spus managerul instituției, Dan Cogălniceanu, potrivit sursei citate.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost