Castelul Bran intră în cursa vaccinării. Participanții pot vizita gratuit o expoziție cu instrumente medievale de tortură

Castelul Bran va găzdui un maraton special de vaccinare, timp de o lună, în perioada weekend-urilor, în clădirile Vămii Medievale din incinta Domeniului Bran, a anunțat, vineri, RoVaccinare, platforma națională de informare, pe Facebook, cu privire la vaccinare.

Potrivit sursei citate, demersul este organizat în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Brașov, Centrul Rezidențial Pentru Vârstnici Maria și Prefectura Județului Brașov.

Beneficiarii vor primi o „diplomă de vaccinat la Castelul Bran” și acces gratuit la Expoziția cu Instrumente Medievale de Tortură, în cazul în care vor include și vizita la Castel.

Accesul în centrul de vaccinare nu este condiționat de vizitarea Castelului Bran.

Sursa foto: RoVaccinare
Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Castelul Bran intră în cursa vaccinării. Participanții pot vizita gratuit o expoziție cu instrumente medievale de tortură”

Comentariile sunt închise.