Copii LGBTGI, adolescenți intersexuali sau familii curcubeu, în noile legi pregătite de parlamentarii români. Senatorul Claudiu Târziu a fost SINGURUL din Comisia de Apărare care s-a opus

Senatorul Claudiu Târziu (AUR) a dat aviz negativ unui proiect de lege ajuns, joi, în Comisia pentru Apărare, Ordine publică și Senat, prin care se propune introducerea unor sintagme precum copii LGBTGI, adolescenți intersexuali sau familii curcubeu.

Senatorul Claudiu Târziua, co-președintele AUR, a fost singurul senator din Comisie care a avizat nefavorabil o așa zisă „Strategie privind drepturile copilului”.

„Strategia UE ÎMPOTRIVA copiilor! O altă grozăvie venită de la „elitele” progresist-birocratice ale UE a intrat în dezbaterea comisiilor Senatului. O pretinsă „Strategie privind drepturile copilului” – în fapt, un alt document ideologic care abundă în concepte și obiective periculoase de extracție neomarxistă.

De această dată, flagelul îi vizează fără ocolișuri pe copiii noștri, pentru a nimici și a transforma în praf și pulbere lumea așa cum o cunoaștem.

Astăzi (joi- ne.red), în Comisia pentru Apărare, Ordine publică și Siguranță Națională, al cărei membru sînt, a fost dezbătută și votată această „Strategie” a Comisiei Europene, din care citez următoarele pasaje și sintagme:

– „𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐢 𝐋𝐆𝐁𝐓𝐈𝐐 ar putea avea nevoi specifice în ceea ce privește sănătatea mintală și fizică și care ar trebui abordate în mod corespunzător”;

– „sprijinirea schimbului de bune practici privind încetarea intervențiilor chirurgicale și medicale nevitale practicate asupra 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐬̦𝐢 𝐚 𝐚𝐝𝐨𝐥𝐞𝐬𝐜𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐬𝐞𝐱𝐮𝐚𝐥𝐢 fără consimțămîntul lor sau al părinților lor în deplină cunoștință de cauză” – ca „acțiune-cheie” a Comisiei Europene;

– „𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐢-𝐜𝐮𝐫𝐜𝐮𝐛𝐞𝐮 ”;

– Sondaje efectuate printre persoanele LGBT cu vîrste între 15 și 17 ani!

Sub pretextul oferirii „celei mai bune vieți posibile”, această „Strategie” propune să îi maturizeze pe copii drept condiție sine qua non pentru evoluția societății. În document este criticată „insuficiența” includerii acestora în „procesul decizional” și solicitată implicarea copiilor în lupta pentru „echitate și egalitate”, „consolidarea democrației”, „împotriva crizelor umanitare, de mediu și climatice” (sic!)! Iată la ce ne vor supune copiii!

Am fost SINGURUL senator din Comisie care a avizat NEFAVORABIL”, a scris, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu.

Din Comisia pentru Apărare, Ordine publică și Siguranță Națională fac parte următorii parlamentari:

Nicoleta Pauliuc (PNL)- președinte;

Felix Stroe (PSD)- vicepreședinte;

Gheorghiță Mîndruță (USR PLUS)- secretar

Iulian Bîcă (PNL)

Nicolae Ciucă (PNL)

Stela Firu (PNL)

Siminică Mirea (PSD)

Ioan Mocioalcă (PSD)

Bianca Purcărin (PSD)

Răducanu Sebastian (PSD)

Liliana Sbîrnea (PSD)

Laura Scântei (PNL)

Cristina-Mariana Stocheci (PSD)

Claudiu- Richard Târziu (AUR)

Lorand Turos (UDMR)

Ion Vela (PNL)

Liviu Voiculescu (PNL)

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Copii LGBTGI, adolescenți intersexuali sau familii curcubeu, în noile legi pregătite de parlamentarii români. Senatorul Claudiu Târziu a fost SINGURUL din Comisia de Apărare care s-a opus”

Comentariile sunt închise.