Dr. Fauci: Este foarte posibil ca originea virusului COVID-19 să fie laboratorul de virusologie din Wuhan

Încă de la debutul pandemiei de gripă chinezească o minoritate a susținut că totul a pornit de la laboratorul de virusologie din Wuhan unde se făceau studii și experimente cu viruși extrem de periculoși cu potențial letal. La vremea respectivă am scris și noi despre aceste lucruri (aici și aici, de exemplu).

Doar că mass media mainstream îi cataloga pe toți scepticii care se îndoiau de varianta oficială promovată de China comuniste, și anume că originea pandemiei ar fi o piață de animale vii din Wuhan, ca fiind conspiraționiști. În țările occidentale până și folosirea sintagmei de „gripă chinezească” este catalogată a fi o atitudine rasistă, nu cumva să se încetățenească în mentalul colectiv faptul că totul a pornit dim China. De aceea s-a inventat termenul neutru de Covid-19.

Dar iată că lucrurile încep să se schimbe. Până și dr. Anthony Fauci, țarul din SUA al coordonării luptei împotriva virusului gripei chinezești, a început să aibă îndoieli în legătură cu originea virusului. După ce timp de peste un an a susținut sus și tare că trebuie să credem varianta oficială promovată de China, recent a declarat că nu mai este convins că originea virusul este piața de animale vii din Wuhan și că ar trebui continuate, în măsura posibilităților, investigațiile pentru a se afla adevărul în legătură cu adevărata sa origine.

Și autoritățile se miră că lumea nu are încredere în ei. Normal că nu are, orice om care gândește e automat sceptic când autoritățile iau decizii clar inepte, împotriva interesului public, așa cum s-a întâmplat cu precădere în ultimul an. E clar că interesul autorităților nu are nici o legătură cu interesul omului de rând ci doar cu interesul marilor corporații. Pentru că acest lucru întâmplat în ultimul an în toată lumea. S-a profitat de criza creată de China pentru a se distruge cam tot ce înseamnă afaceri mici, singurele care au avut de câștigat fiind marile corporații. S-au restrâns libertăți și s-au făcut abuzuri cu duiumul sub pretextul binelui public.

Tot în ultimul an s-a desfășurat, nu doar în România ci la nivel mondial, cel mai mare jaf din istorie. Micile afaceri au fost închise forțat fiind amenințate cu consecințe grave în caz de nesupunere, singurele care au avut voie să opereze nestingherit fiind marile corporații. Dovadă clară că marile corporații și marea finanță controlează lumea în care trăim. Parcă nu mai sună a conspirație teoria că există o cabală mondială care controlează totul din umbră.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost