Caravana AUR Moldova, interzisă în Transnistria

Echipa AUR Moldova este oprită, de miercuri, la granița de pe Nistru, fiindu-i interzis accesul, desi la alegerile parlamentare din 11 iulie din Republica Moldova, se va vota și în Transnistria.

„Colegii noștri din AUR – Republica Moldova sînt ținuți de ieri, de la ora 15.00, la pretinsa graniță de pe Nistru. Deși în alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie a.c. se va vota și în Transnistria, regimul banditesc de la Tiraspol, susținut de trupele de ocupație ruse, interzice AUR să-și desfășoare campania electorală în localitățile de dincolo de Nistru. Iar autoritățile de la Chișinău nu pot interveni în favoarea unei campanii corecte, de pe urma căreia electoratul să fie bine informat, pentru a vota în cunoștință de cauză.

Cam atît înseamnă „statul” Republica Moldova, cît e în stare să-și exercite controlul asupra propriului teritoriu. Realitate la care se adaugă aceea că respectivul stat artificial nu se poate autofinanța. Soluția este una singură: reunificare cu țara mamă, România! Iar procesul de reunificare va începe cu accesul AUR în Parlamentul de la Chișinău”, a scris, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu, co-președintele partidului AUR.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost