Conservatorii europeni strâng rândurile. AUR a intrat oficial în procesul de aderare la ECR, alături de Polonia, Italia sau Spania

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a intrat oficial în procesul de aderare la ECR, după ce Consiliul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR) a avizat, sâmbătă, candidatura AUR, a anunțat partidul AUR printr-un comunicat de presă.

„Consiliul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR) a oficializat ieri candidatura Alianței pentru Unirea Românilor ca membru cu drepturi depline în Organizație. Reuniți în plen, membrii Consiliului au salutat dorința partidului AUR de a se alătura familiei conservatorilor europeni și au exprimat interesul pentru cooptarea singurului partid parlamentar de orientare național-conservatoare din România.

Din familia conservatorilor și reformiștilor europeni fac parte, printre alte, Fratelli d’Italia, partidul Lege și Justiție (PiS) din Polonia, Vox din Spania. ECR este un grup eurorealist, care pledează pentru o Europă unită a națiunilor”, se precizează în comunicatul transmis de AUR.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Conservatorii europeni strâng rândurile. AUR a intrat oficial în procesul de aderare la ECR, alături de Polonia, Italia sau Spania”

  1. Daca aveti nevoie de un vorbitor de limba italiana in cadrul ECR , ma ofer ; sunt cetatean italian si roman , de 22 de ani pe teritoriul italian si mai presus de toate , membru AUR .

Comentariile sunt închise.