Medicii care nu susțin vaccinarea, în vizorul lui Dan Barna. Ce propune liderul USR PLUS

Vicepremierul Dan Barna, copreşedinte USR PLUS, a declarat că- în cazul medicilor care descurajează vaccinarea- contractul cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) ar trebui pus sub semnul întrebării.

„Faptul că există şi aud cu tristeţe şi un fel de amărăciune faptul că sunt medici care chiar descurajează vaccinarea promovând fake news-uri din acestea caraghioase (…) este un lucru regretabil.

E părerea mea (…), eu cred că în momentul în care medicii susţinuţi şi finanţaţi de stat promovează politici împotriva politicii statului, ideea aceasta că este o cuvenire contractul cu Casa şi beneficiul de suport public este o chestiune care trebuie pusă sub semnul întrebării.

Mie mi se pare de neacceptat ca medici de familie să îi dezinformeze pe oameni că vaccinul le va afecta sănătatea, îi va îmbolnăvi şi toate celelalte grozăvii pe care le-am văzut (…)”, a spus Dan Barna, într-o declaraţie de presă susţinută la cortul USR PLUS pentru promovarea campaniei de vaccinare anti-COVID-19, a informat Agerpres.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Medicii care nu susțin vaccinarea, în vizorul lui Dan Barna. Ce propune liderul USR PLUS”

  1. La ce politica de stat se refera acest domn? Vorbeste ca un om de stiinta sau ca un politruc, ce pregatire are ? Nu vede ca In toata lumea sunt pareri diferite intre specialisti?

  2. Este o problema penala , in codul proc.penala se numeste ” santaj ” , medicii respectivii daca vor sa corecteze ceva si sa mearga mai departe in fapta si credinta lor , pot face oricand plangerea penala cu proba ,respectiva , daca au fost conditionatii. Daca nu suntem pe insula fericirii a lui ” stan si bran ” toti vorbim orice , dar fara fapta , numai ” propaganda” .

  3. Dacă medicii plătiți de Partid spun ceva nasol despre Partid, vine Securitatea și îi întreabă de vorbă…

Comentariile sunt închise.