Ungaria vrea să interzică prin LEGE propaganda homosexuală în școli

Partidul premierului maghiar Viktor Orban a propus un proiect de lege care interzice diseminarea unor conţinuturi care promovează schimbările de sex sau homosexualitatea în şcoli, a relatat, vineri, Reuters, citată de Agerpres.

Amendamentul depus în Parlamentul Ungariei de deputaţi ai Fidesz la o lege care pedepseşte pedofilia stipulează ca tinerilor sub 18 ani să nu li se prezinte conţinuturi pornografice sau orice alt conţinut care încurajează schimbările de sex ori homosexualitatea.

Proiectul, care ar urma să se aplice şi industriei publicităţii, mai prevede crearea unei liste a organizaţiilor autorizate să predea lecţii de educaţie sexuală în şcoli.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


3 comentarii la „Ungaria vrea să interzică prin LEGE propaganda homosexuală în școli”

  1. Al nostru președinte trădător vrea să ne fie îndoctrinați copiii prin școli.
    Între timp țări catolice au realizat cât de periculoasă este această ideologie LGBTQUI-SIDA și s-au declarat țări libere de ideologia aceasta.
    E trist că într-o țară ortodoxă am ajuns să ne tăvălim în mocirla ”valorilor” europene și să ne negăm valorile creștine. Și cică noi suntem ortodocși. Iar aceia, catolici, cu toate că s-au procopsit cu un Papă deviat și ”progresist”, se dovedesc a fi mai cu frică de Dumnezeu decât noi…
    De Grecia nu mai zic, au devenit o cocină neo-marxistă infestată cu ”refugiați”. Mutele Athos încă mai rezistă asediului. Că doar e DISCRIMINARE să nu permită femeilor să viziteze acest loc.

Comentariile sunt închise.