O familie din centrul Bucureștiului s-a trezit cu un șobolan în pat. Medicul Monica Pop: Trebuie prinşi și duşi primarului. Riscăm o nouă epidemie

Medicul Monica Pop se declară revoltată de situația din București, unde invazia de șobolani face ravagii, avertizând cu privire la riscurile la care sunt supuși locuitorii Capitalei.

În aceste zile caniculare se poate declanșa o nouă epidemie, a subliniat dr. Monica Pop.

„Şobolanii sunt foarte periculoși! Dacă am terminat cu epidemia de coronavirus o să vină epidemia cu șobolani. Este nenorocire cu ei! Mai mult decât atâta patologia generată de mușcăturile lor este foarte ușor de contaminat. Ei se joacă cu focul! Nu mai vorbim de starea psihică a oamenilor.

Gândiţi-vă facă omul acela care a pățit așa ceva nu se mai vindecă cine știe câtă vreme. Este îngrozitor, este în stare de șoc și așa o să rămână și este și bărbat. Gândiţi-vă la soția sa poate avea și copiii care au văzut așa ceva, este înfiorător.

Este un impact psihologic. Și acum pe căldurile astea să nu poți să mai deschizi geamurile din cauza asta este incredibil”, a spus, la Antena 3, medicul Monica Pop.

Potrivit sursei citate, o familie din Capitală s-a trezit joi dimineaţa în pat cu un şobolan de mărimea unei sticle de apă de doi litri. Animalul a ajuns la etajul 1 şi a intrat pe geamul deschis.

Femeia este la spital, în stare de şoc. Vecinii spun că din cauza gunoaielor neridicate la timp, şobolanii şi-au făcut galerii peste tot. Blocul se află pe Calea Dorobanţi, la o distanţă mică de Palatul Victoria.

Comentând acest caz, medicul Monica Pop a venit cu o recomandare inedită. Persoanele care s-au trezit cu rozătoarele în casă să le prindă şi să le ducă primarului poate aşa se vor lua măsuri mai rapide pentru că riscăm o nouă epidemie.

Reamintim că, săptămâna trecută, doi șobolani au fost surprinși mâncând un covrig în raftul unui magazin Mega Image din sectorul 1. Nici semafoarele din București nu au scăpat de șobolani, cablurile acestora din zona Unirii fiind distruse de rozătoare.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost