Polonia și Slovenia, singurele ţări UE care au susținut Ungaria

Slovenia şi Polonia au fost singurele ţări membre UE care au susţinut Ungaria la summitul European de la Bruxelles, a declarat, vineri, premierul luxemburghez Xavier Bettel, relatează Reuters, citată de Agerpres.

„Doar două ţări au spus că sunt pe deplin de partea Ungariei: Slovenia şi Polonia. Celelalte ne-au susţinut sau nu au spus nimc, le-a declarat Xavier Bettel jurnaliştilor.

Până în prezent, autoritățile române nu au transmis niciun punct de vedere oficial pe această temă.

Ungaria a fost pusă la zid de liderii europeni, pentru legea care interzice promovarea homosexualității în rândul minorilor, după cum a relatat RostOnline.

Premierul olandez, Mark Rutte, l-a întrebat pe premierul Ungariei Viktor Orban de ce nu părăsește UE dacă nu intenționează să respecte„ valorile fundamentale ale acesteia”.

Reamintim că Ungaria a adoptat, recent, o lege care interzice promovarea homosexualităţii în rândul minorilor.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Polonia și Slovenia, singurele ţări UE care au susținut Ungaria”

  1. Daca aceasta organizatie se arata a fi de fapt promotoarea imoralitatii si a nefirescului- dupa cum isi da arama pe fata- nu avem nevoie de ea. Faptul ca „s-au intamplat” la conducerea ei si a multor state oameni cu repere de viata mai mult decat indoielnice , care nu prea stiu ce urmaresc in viata, nu inseamna ca popoarele pot accepta asa ceva!

  2. Tăcerea reprezentanților României este vinovată.
    România ar trebui să urmeze exemplul Poloniei șial Ungariei în această chestiune.
    Dar avem președinte lingău. Și mulți alți lingăi pe lângă el care ne conduc.

Comentariile sunt închise.