Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Astăzi bat clopotele pentru eroii neamului nostru, nu de puține ori prigonit, pe care îi cinstim și îi invocăm cu gratitudine

De marea sărbătoare a Înălțării să ne îndreptăm gîndurile către Domnul Iisus Hristos, să Îl mărturisim cu inima, să fim stăruitori în credință și să Îl urmăm cu vrednicie, a îndemnat, joi, senatorul Claudiu Târziu, co-președintele AUR.

„Astăzi vor bate clopotele, așa cum se petrece de 101 ani încoace, pentru eroii neamului nostru, nu de puține ori prigonit, pe care îi cinstim și îi invocăm cu gratitudine. De Ziua Eroilor sînt la Soroca, pe malul drept al Nistrului, aproape de hotarul cu Ucraina”, a scris, pe Facebook, liderul AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Senatorul Claudiu Târziu sărbătorește Înălțarea Domnului la Soroca, împreună cu frații din Basarabia și cu mai mulți parlamentari AUR, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Mitropolit Petru al Basarabiei și a vrednicului părintelui paroh Sorin Huluță.

„Sunt fericit și onorat ca, în această vizită, să-l am alături pe bunul meu prieten Alteța Sa Principele Șerban Dimitrie Sturdza, descendent direct din ultimul domnitor al Moldovei, Mihail Sturdza”, a anunțat senatorul Claudiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost