Senatorul Claudiu Târziu (AUR), răspuns la întrebarea „Ce conține vaccinul?”: Anormalitate, discriminare și frică

Senatorul AUR, Claudiu Târziu, a oferit un răspuns la întrebarea lansată de autorități, respectiv „Ce conține vaccinul”, spunând că vaccinul conține anormalitate, discriminare și frică.

„Ce conține vaccinul? Pentru cei mai mulți dintre noi, azi, vaccinul conține ANORMALITATE. Să nu pot să-mi sărut copilul în curtea școlii la serbarea de sfîrșit de an decît cu un certificat doveditor.

Conține DISCRIMINARE, adică privilegii pentru vaccinați.

Înseamnă că nu pot intra la un spectacol dacă n-am apucat, nu pot sau nu vreau să mă vaccinez. Căci vaccinul nu e obligatoriu. N-am uitat asta, nu-i așa?

Pentru TOȚI, astăzi, vaccinul înseamnă mai multă FRICĂ, deci mai puțină LIBERTATE.

Însă noi chiar vom învinge, împreună cu cei dragi”, a spus co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, a lansat, la începutul lunii iunie, o leapșă, prin care a invitat să se răspundă la întrebarea „Ce conține vacciul?” La acest apel au răspuns, printre alții, Andreea Esca, Lucian Mîndruță, Mihai Bobonete, Văru Săndel, Victor Rebengiuc, etc.

La sfârșitul lunii mai, Guvernul Cîțu a lansat o campanie de informare privind vaccinarea.

În spoturile pro-vaccinare sunt folosiți copii care răspund la întrebarea „Ce conține vaccinul?”, ceea ce pune sub semnul întrebării nu doar moralitatea, ci și legalitatea acestei campanii de informare, după cum a relatat RostOnline.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Senatorul Claudiu Târziu (AUR), răspuns la întrebarea „Ce conține vaccinul?”: Anormalitate, discriminare și frică”

  1. Vorba spikerului la emisiune ” ai raspuns partial corect ” ,bre mai contine bani, multi , foarte multi bani si banul cum prespunem ca stim cu totii de la lectia de ” religie ” , ” este ochiul dracului ” , dar oare cine este ” dracul ” ?. Ramane de vazut , in urmatorul val de ” pandemie „. cu respect

Comentariile sunt închise.