Doar 30 de cazuri noi de coronavirus. Senatorul Claudiu Târziu (AUR), către Cîțu și Arafat: Care este temeiul pentru prelungirea fără sfârșit a stării de alertă?

Senatorul Claudiu Târziu, co-președintele AUR, a solicitat, joi, prim-ministrului Florin Cîțu, precum și secretarului de Stat, Raed Arafat, să explice public în ce temei se prelungește starea de alertă în România, în contextul în care, joi, au fost anunțate doar 30 de cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus.

„Doar 30 de cazuri noi de coronavirus! În mai puțin de jumătate de județele țării. Atît au declarat astăzi `autoritățile`!

Solicit prim-ministrului Cîțu și specialistului tuturor regimurilor, Raed Arafat, să răspundă public:

Care este temeiul actual al prelungirii fără sfîrșit a așa-zisei stări de alertă?

În ce măsură – care să aibă corespondență în realitate – se mai justifică un asemenea abuz astăzi?”, a scris, pe Facebook, senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim că, joi, Guvernul Cîțu prelungește starea de alertă pentru încă 30 de zile, începând din 12 iulie, după cum a relatat RostOnline.

Potrivit datele anunțate de Grupul de Comunicare Strategică, pe teritoriul României au fost înregistrate 30 de cazuri noi de infectări și 3 decese.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Doar 30 de cazuri noi de coronavirus. Senatorul Claudiu Târziu (AUR), către Cîțu și Arafat: Care este temeiul pentru prelungirea fără sfârșit a stării de alertă?”

  1. Motivul il stim si noi il stiu si ei , ” banii” , contracte inca cu incredintare directa , dar pe insula lui ” Stan si Bran ” , totul este posibil ,noi platim , ei cheltuiesc , ca la carciuma , te fura ospatarul , te fura patronul , dar platesti , ca ai consumat. incheiere : platim ce am ales si ce vom alege in continuare , nota de plata nu o achita ei , cativa ” alesi” dintre ” alesi ” , o platim noi milioane de consumatori si o vom platii in continuare vorba reclamei ” datoria nu este a mea si nici a voastra , ci a urmasilor , urmasilor vostri „cu respect si ” fara numar , fara numar ” , vorba lui Moromete ” vorbesti si tu ca prostu , nu stii cine conduce aici ? „

  2. O să aibă ei grijă să explodeze cifrele cu ”varianta delta” cât de curând. Tembeliziunile își așteaptă ordinele ”de sus”.

Comentariile sunt închise.