Polonia/ Jaroslaw Kaczynski, reales lider al partidului PiS. Claudiu Târziu (AUR): Acest triumf confirmă performanțele realizate și încrederea polonezilor în angajamentele asumate

Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a transmis un mesaj de felicitare liderului partidului de guvernământ Lege şi Justiţie (PiS) din Polonia, Jaroslaw Kaczynski, reales în funcție la sfârșitul săptămânii trecute.

„În numele Alianței pentru Unirea Românilor, vă transmitem felicitările și bucuria noastră sinceră pentru realegerea în fruntea partidului Lege și Justiție.

Acest triumf este un indicator al performanțelor și realizărilor istorice pe care le-ați îndeplinit ca lider al PiS și, de asemenea, exprimă încrederea deplină de care vă bucurați pentru a continua angajamentele asumate în statul și societatea poloneză.

Partidul AUR împărtășește și susține ferm viziunea PiS în privința unei Europe unite a națiunilor libere și suverane, avînd temeliile solide ale tradițiilor, culturii și respectului față de principiile și valorile creștine.

Dumnezeu să vă binecuvînteze! Dumnezeu să binecuvînteze Polonia! Dumnezeu să binecuvînteze România!”, a transmis liderul AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Preşedintele PiS, Jaroslaw Kaczynski, care este şi vicepremier pe probleme de securitate naţională, a fost ales preşedinte al formaţiunii conservatoare la congresul desfăşurat sâmbătă la Varşovia, a informat EFE, potrivit Agerpres.

„Mulţumesc tuturor, îi mulţumesc lui Dumnezeu în momente în care PiS se confruntă cu provocări uriaşe şi cu oportunităţi pentru Polonia”, a declarat Kaczynski, scrie sursa citată.

Liderul conservator, care conduce PiS din ianuarie 2003, a fost ales de cei aproape 1.500 de delegaţi din întreaga ţară.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost