Senatorul Claudiu Târziu: Activiştii LGBTQI nu au ce căuta în școlile și în grădinițele din România. Vrem să ferim copiii de expunerea la o propagandă nepotrivită pentru vârsta lor

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) susține familia și valorile creștine, iar activiştii LGBTQI nu au ce căuta în școlile și în grădinițele din România, a declarat, marți, co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Vrem să ferim copiii românilor de expunerea la o propagandă nepotrivită pentru vârsta lor, a subliniat liderul AUR, Claudiu Târziu.

Declarația a fost făcută în contextul în care AUR a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că inițiază demersurile privind elaborarea unui pachet legislativ care să limiteze reprezentarea sau promovarea în rândul minorilor a homosexualităţii și a schimbării de sex.

Decizia a fost luată în urma consultării efectuate în rândul membrilor și simpatizanților AUR, se precizează în comunicatul de presă.

Reamintim că Ungaria a adoptat, recent, un text de lege care interzice promovarea homosexualităţii în rândul minorilor.

Imediat după anunțul Ungariei, șefa CE, Ursula von der Leyen, a anunțat că Uniunea Europeană este „foarte îngrijorată” de această lege.

Mai mult, Ungaria a fost „invitată” de liderii UE să aleagă între respectarea normelor europene sau părăsirea Uniunii Europene.

 

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Senatorul Claudiu Târziu: Activiştii LGBTQI nu au ce căuta în școlile și în grădinițele din România. Vrem să ferim copiii de expunerea la o propagandă nepotrivită pentru vârsta lor”

  1. Păi dragilor, dacă le-ați dat ”drepturi” acum cam greu le mai luați înapoi. Le-ați dat un deget și acum vă smulg mâna din șold. Vă dau și afară din casă, și vă veți conforma, pentrcu ca nu care cumva să fiți ”homofobi”.
    Deviațiile și perversiunile sexuale NU sunt drepturi ale omului. Simplu.
    Mai mult decât dezincriminarea sodomiei NU TREBUIA să se permită. Și când zic „dezincriminare” NICIDECUM nu trebuie să implice că ceea ce era ILEGAL devine LEGAL, ci doar „tolerat” în anumite condiții destul de stricte (precum să facă ce vor la ei acasă,m nu pe străzi, în fața copiilor).
    Până nu se vor abroga legile ”toleranței” nu vom scăpa de viperele acestea LGBTQUI-SIDA. Mai e puțin și ne vor FORȚA să îi ”căsătorim” în bisericile ortodoxe, să tefelească taina cununiei. Asta urmăresc, distrugerea familiei și discreditatea Bisericii. Vor și legi care să pună pumnul în gură oricui nu este de acord cu ideologia lor perversă. Ce democrație mai este asta unde e interzis PRIN LEGE să critici o anumită categorie de oameni? O dăm în totalitarism. Și da, nu ”URĂSC” pe sodomiți, ci urăsc PROPAGANDA SODOMITĂ. Dacă ei vor să și-o tragă la MS-DOS, nu au decât, dar nu să facă din asta un ”drept” și să dea buzna peste copiii să îi ”educe” că așa vrea trădătorul de Werner Joianis și cu trepădușii lui #rezist și Uniunea Sodomizați România.

Comentariile sunt închise.