Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Libertatea și drepturile noastre sînt sub asediu. Dacă nu ne trezim acum, riscăm un efect devastator

Senatorul Claudiu Târziu, co-președintele AUR, critică în termeni duri tendința tot mai evidentă de îngrădire a drepturilor și libertăților, sub pretextul luptei cu pandemia, ce se face simțită în întreaga lume.

„Ultimele declarații ale președintelui Franței sînt oribile și profund îngrijorătoare. Pe de o parte, anunță, amenințător și sfidător, că viitoarele restricții vor fi impuse de guvern doar „nevaccinaților”. Pe de altă parte, proclamă obligativitatea vaccinării pentru personalul medical, angajații căminelor de bătrâni și alți lucrători vulnerabili, începînd din luna septembrie.

De cîteva săptămîni încoace, executînd sistematic și în cadență, diverși „experți” se dau de ceasul morții în privința iminenței „valului 4”. Acești agenți – pe știute sau pe neștiute – ai Marii Resetări puse în operă de globaliști zugrăvesc un tablou apocaliptic. Toți au primit ordin de unitate să-i atace cu toate armele pe „nevaccinați” și să vuiască, drăcesc, asupra viitoarelor îngrădiri de drepturi și libertăți care ne așteaptă.

Acești indivizi doresc binele populației în aceeași măsură ca înaintașii lor, bolșevicii.

Cu cîtă nerușinare și necuviință vorbesc aceștia despre „libertate”!

Este o evidență clară ca ziua: libertatea și drepturile noastre sînt sub asediu. Dacă nu ne trezim acum, riscăm un efect devastator. Este nevoie de strădania și rugăciunea unei întregi lumi.

PS: Ipocritul Cîțu, îmbuibat de progresism, ne anunță că vaccinarea nu va fi obligatorie în rîndul personalului medical de la noi. Însă, cei care nu se vor vaccina vor fi nevoiți să se testeze din propriul buzunar. Curat libertate!”, a scris, marți, pe Facebook, co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Context:

În România s-ar putea impune vaccinarea obligatorie pentru anumite categorii profesionale, așa cum s-a decis în Franța și Grecia, fiind deja vehiculate în spațiul public primele informații pe această temă.

Avocatul Gheorghe Piperea a anunțat, marți, pe Facebook, că un astfel de proiect este în lucru la Ministerul Sănătății, fiind vizate de vaccinarea obligatorie nu doar cadrele medicale, ci și cadrele didactice sau funcționarii publici, după cum a relatat RostOnline.

Pe de altă parte, tot marți, premierul Cîțu a spus că, în privinţa personalului medical, există propunerea ca cei care nu se vaccinează să fie testaţi contra cost.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Libertatea și drepturile noastre sînt sub asediu. Dacă nu ne trezim acum, riscăm un efect devastator”

  1. Cireada care au votat cu USR și vor ”toleranță” și ”progres” și ”o țară ca afară” vor ”securitate”. Pâine să li se dea și circ. Restul e ireelvant.

Comentariile sunt închise.