Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu: Profesor desemnat pentru PROTECȚIE SANITARĂ, în fiecare școală, începând de luni. Pregătim formulare pentru părinți, privind acordul pentru vaccinarea copiilor

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat, duminică seara, că în fiecare școală va exista un cadru didactic responsabil cu protecția sanitară, începând de luni, 23 august.

Prezent, duminică seara, în cadrul unei emisiuni la Digi 24, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a făcut o serie de declarații privind începerea noului an școlar.

Astfel, ca element de noutate față de informațiile comunicate până acum, ministrul Cîmpeanu a anunțat că în fiecare școală va exista o persoană responsabilă cu protecția sanitară.

„Mâine (luni- n.red) vom avea o listă completă cu cadrul didactic desemnat pentru protecție sanitară și pentru facilitarea legăturii între părinți și DSP. Începând de mâine, în fiecare școală vom avea acest cadru didactic responsabil.

Persoanele anunțate vor asigura legătura cu DSP-urile, care vor desemna reprezentanți cu competențe medicale care vor participa la întâlniri interactive cu părinții pentru a putea răspunde tuturor întrebărilor legate de procesul de vaccinare.

Persoanele desemnate vor lua legătura cu diriginții, diriginții la rândul lor vor lua legătura cu părinții, urmând să se stabilească cea mai eficientă cale de comunicare, fizic sau online”, a explicat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Pregătim formulare pentru părinți prin care solicităm acordul-pot răspunde cu DA sau NU- pentru vaccinarea copiilor, a mai anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


2 comentarii la „Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu: Profesor desemnat pentru PROTECȚIE SANITARĂ, în fiecare școală, începând de luni. Pregătim formulare pentru părinți, privind acordul pentru vaccinarea copiilor”

Comentariile sunt închise.