Regizorul Cristi Puiu: Vin vremuri foarte grele! Frica ne-a fost injectată de autorităţi

Regizorul Cristi Puiu a discutat, la un post de televiziune, despre pandemie și despre teroarea întreținută de autorități de peste un an de zile, avertizând că vor urma vremuri foarte grele.

Prezent în cadrul emisiunii „Subiectiv”, de la Antena3, regizorul Cristi Puiu a discutat despre restricțiile impuse în pandemie, precum și despre drepturile și libertățile la care oamenii par dispuși să renunțe, nu doar în România, ci și în întreaga lume.

„Cine plătește pentru oalele sparte? Cine plătește pentru oamenii care au murit aşa ca din întâmplare? Este aberant să spui că te vaccinezi doar ca sa pleci în Grecia.

Cred că o să vină vremuri foarte grele şi participam cu toții la asta. Frica pe care au injectat-o autorităţile, cu această pandemie, a găsit un teren propice în fiecare dintre noi”, a subliniat Cristi Puiu.

„Masca este doar pentru confort psihologic”

Referitor la masca de protecţie regizorul Cristi Puiu a apreciat că nu ajută şi este folosită doar pentru confort psihologic.

„Cred că atunci când o cetate este asediată, locuitorii trebuie să strângă rândurile şi să se bată cu inamicul. Dacă inamicul asta este virusul SARS-COV-2 atunci de ce fugim care încotro şi ne ascundem prin crăpături şi vizuine? Dacă ţara este asediată, dacă planeta este asediată de ce se alimentează frica? De ce oamenii care au obiecţii sunt executați public? De ce?”, a întrebat regizorul Cristi Puiu.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost