Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Aproape nimeni nu a crezut că este posibil comunismul. Mă tem că repetăm istoria

Senatorul Claudiu Târziu, co-președintele AUR, a lansat, luni, un nou avertisment privind instaurarea unei dictaturi în România, de data aceasta pe motive sanitare.

„Cum poți pretinde că susții economia cînd anunți că doar 30% dintre români (cei care au ales să se vaccineze pînă în prezent) vor putea beneficia de anumite servicii?

Cum poți pretinde că nu este vorba despre discriminare și șantaj cînd ameninți că doar unii ar trebui să aibă drepturi, iar ceilalți – MAJORITATEA – nu?

Cum poți pretinde că aceste abuzuri vor readuce normalitatea și libertatea, cînd înseamnă exact opusul?

Aproape nimeni nu a crezut că este posibil comunismul. Mă tem că repetăm istoria”, a scris, pe Facebook, co-președintele AUR, Claudiu Târziu.

Reamintim că senatorul Claudiu Târziu a avertizat, recent, în cadrul unui turneu în Moldova, că în România se încearcă instaurarea unei dictaturi, una sub pretext medical de această dată, fiind momentul ca românii să treacă la rezistență în fața acestei tentative, după cum a relatat RostOnline la momentul respectiv.

Raluca Oanță

About Raluca Oanță

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență. A lucrat în presa scrisă și în televiziune. A absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București; ulterior, a urmat un master de Antropologie și Dezvoltare Comunitară.

Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost