AUR solicită guvernului Cîțu să RETRAGĂ proiectul de ordonanță de urgență PNDL de pe ordinea de zi a ședinței de vineri

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită guvernului Cîțu să retragă proiectul de ordonanță de urgență privind PNDL 3 de pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de vineri și să-l transforme în proiect de lege, pentru a putea fi formulate amendamente în Parlamentul României, a transmis partidul AUR printr-un comunicat de presă.

„Ideea de a aloca bani pentru dezvoltarea comunităților locale e bună, însă este nevoie de garanții. Trebuie să limităm cota financiară din obiectivul final la 3-5% pentru documentație, întrucât s-a furat mult în trecut pe studii de prefezabilitate și fezabilitate. De asemenea, proiectele ar trebui să fie în concordanță cu nevoile reale ale comunităților, și nu făcute doar pentru a bifa ceva. Nu în ultimul rând, un asemenea program ar trebui să urmeze și să fie complementar cu PNRR”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.

„Avem nevoie de dezvoltare rurală și programe guvernamentale în acest sens trebuie finanțate serios. Dar felul în care Florin Cîțu insistă acum pe acest PNDL 3 arată doar disperare politică pentru a acapara șefia PNL. Banii românilor trebuie să servească toți românii, inclusiv pe cei din satele unde nu sunt primari liberali”, a subliniat deputatul George Simion, co-președinte AUR


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost