Parlamentar român, OPRIT la Aeroportul Otopeni! Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Mi s-a interzis să intru în țara mea! Discriminează pentru a ne forța!

Revenit în România după o misiune diplomatică în Albania, senatorul Claudiu Târziu a fost oprit la Aeroportul Băneasa, fiind obligat să semneze o declarație că acceptă carantinarea pentru o perioadă de 14 zile, pentru a putea să intre în țară.

„În această seară (vineri- n.red), în Aeroportul Otopeni, mi s-a interzis să intru în țara mea! Mi s-a cerut vaccin anti-covid. Nu am făcut. Și nu fac!

Atunci, am fost obligat să dau o declarație că accept carantinarea 14 zile, ca să mi se permită accesul în țară. Am refuzat inițial! A trebuit să o dau, căci altfel rămîneam în aeroport.

Toate explicațiile logice s-au lovit de opacitatea polițiștilor de frontieră și a medicilor puși acolo să oblige oamenii la vaccin dacă vor să călătorească.

Medici care primesc sporuri uriașe pentru asta! Și polișiti puși în situații imposibile de ordine cretine.

Mi se impune să intru în carantină deși am un test PCR făcut la plecarea din țară, acum trei zile, și un altul făcut în această dimineața la Tirana, ambele negative! Teste care mi-au permis să trec prin trei țări: Turcia, Albania și Grecia, dar care nu sînt bune și pentru România.

Am fost plecat în misiune diplomatică pentru (a)românii din Albania.

Guvernul Cîțu schimbă hotărîrile peste noapte în detrimentul poporului, încadrează țările în verzi, galbene și roșii după cum îl taie capul, crește incidența îmbolnăvirilor și dictează restricții românilor după cum îi cere interesul Big Pharma și nu dă socoteală nimănui.

În perioada următoare am stabilite numeroase întîlniri de lucru, căci noi, AUR, nu stăm; eu și colegii mei muncim zi și noapte pentru țară, iar sistemul este deranjat de asta.

AUR deranjează! Lupta noastră continuă! Dreptate pentru România ! Împreună putem să schimbăm sistemul opresiv! Cine sîntem noi? AUR! Ce vrem noi? Dreptate pentru România!

L.E:: Concluzia e una singură: vor să ne vaccineze cu orice preț. Faptul că vaccinații veniți din zonă roșie nu sînt băgați în carantină, deși e dovedit științific că transmit boala, o arată cu asupra de măsură. Discriminează pentru a ne forța”, a scris, pe Facebook, co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost


Un comentariu la „Parlamentar român, OPRIT la Aeroportul Otopeni! Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Mi s-a interzis să intru în țara mea! Discriminează pentru a ne forța!”

Comentariile sunt închise.