Primar din Vaslui, reacție la măsurile sanitare anunțate de Guvern: Ferească-vă Dumnezeu să ne obligați să ne vaccinăm! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci, cu furcile, coasele și securile!

Primarul comunei vasluiene Şuletea, Ciprian Tamaș, a avertizat, pe Facebook, că dacă autoritățile vor impune vaccinarea obligatorie, va fi în prima linie, alături de oamenii din comună, care sunt pregătiți să se apere.

„Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligați să ne vaccinăm! La fel o zic, ca și atunci când a fost cu pesta porcină! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci…cu furcile, coasele și securile! Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri, oameni de carton care sunteți!

Voi fi în prima linie și voi apăra drepturile tuturor celor care nu vor să se vaccineze! Nu îi mai condiționați că nu îi veți mai primi la serviciu pe doctori, pe polițiști, pe militari, pe profesori și pe mulți alții, sau la școală pe elevi, dacă nu se vor vaccina!!! Nu îmi este teamă de voi și nu voi ceda un centimetru…îmi iubesc țara, neamul și identitatea!!!”, a scris, miercuri, pe Facebook, primarul comunei Șuletea, Ciprian Tamaș.

Sursa foto: captură de ecran/ Facebook

Reamintim că premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri, că măsura privind accesul la anumite evenimente și activități pe baza permisul sanitar va fi probată cel mai târziu săptămâna viitoare.

Tot miercuri, guvernul Cîțu a anunțat, prin vocea ministrului Muncii, Raluca Turcan, că angajaţii nevaccinaţi din centrele rezidenţiale de îngrijire a persoanelor vulnerabile vor fi mutaţi în alte posturi din aceeaşi instituţie, pentru o scurtă perioadă de timp, în care vor avea posibilitatea să se vaccineze, după cum a relatat RostOnline.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost