Senatorul Claudiu Târziu (AUR), despre protestul de sâmbătă din Capitală: A fost semnul că poporul român mai are anticorpi la dictatură, la impostură și la trădarea interesului național

Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a salutat participarea celor peste 20.000 de români la protestul de sâmbătă din Piața Universității din Capitală.

„Mitingul de ieri, din Piața Universității, a fost semnul că poporul român mai are anticorpi la dictatură, la impostură și la trădarea interesului național. Aproximativ 20.000 de români din toată țara – adunați la kilometrul zero al democrației românești, în Piața Universității, în care, în 1989 și în anii următori, românii au dat tribut de sînge pentru a-și cîștiga LIBERTATEA – au protestat împotriva unui guvern care a adus țara pe buza prăpastiei, care a guvernat și prost, și cu rea-voință, contra cetățenilor pe care era chemat să-i slujească. 20.000 de români au avut curajul să-și apere libertatea și să-și ceară dreptatea.

Dar nu doar ei simt că în Romînia dreptatea umblă cu capul spart, iar libertatea este tot mai mult pusă în pericol. Cuvintele rostite de mine cu acest prilej nu sînt decît ecoul simțămintelor majorității românilor”, scris, pe Facebook, co-președintele AUR, senatorul Cladiu Târziu.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost