Senatorul Claudiu Târziu (AUR), avertisment PUTERNIC: Ne vom bate cu orice guvern care îngrădește libertatea românilor!

Copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu a anunțat, luni, că partidul AUR va vota atât împotriva programului de guvernare USR, care propune o adevărată dictatură sanitară în România, cât și împotriva variantei, la fel de dictatorială, pe care PSD o proiectează prin scoaterea în față a dr.Alexandru Rafila.

Ne vom bate cu orice guvern care îngrădește libertatea românilor!

Cei care vor renunța la libertatea esențială pentru a dobîndi o fărîmă de siguranță pe moment nu merită nici libertate, nici siguranță. (Benjamin Franklin)

Libertățile și drepturile fundamentale nu pot fi luate românilor de nici un guvern!

Dictatura medicală impusă de programul de guvernare al lui Dacian Cioloș va fi respinsă în Parlament. AUR va vota împotriva acestei propuneri!

Dar nu pentru a pregăti dictatura medicală pe care o proiectează PSD prin scoaterea în față a lui „Arafat ll”, în persoana lui Alexandru Rafila.

Românii nu vor accepta nici un fel de guvern care le îngrădește dreptul la libertate. Și asta au arătat-o mereu în istoria de 2000 de ani a acestui neam. Așa că aviz amatorilor!”, a anunțat, luni, pe Facebook, copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim că programul de guvernare- pe care premierul desemnat, Dacian Cioloș (USR), urmează să-l prezinte, luni, în Parlament- propune din start o segregare a populației pe criterii sanitare, cu anularea restricțiilor pentru vaccinați, respectiv cu sancțiuni pentru cei care refuză vaccinarea sau, în cazul medicilor, care promovează mesaje anti-vaccinare, după cum a relatat RostOnline.

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost