Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, ÎPS Teofan, în mijlocul pacienților covid internați la ATI în Spitalul „Sf. Parascheva” din Iași

ÎPS Teofan, mitropolitul Moldovei și Bucovinei, a vizitat și binecuvântat bolnavii de covid internați la secția ATI din cadrul Spitalul de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași, anunță Agepres.

ÎPS Teofan a oficiat, miercuri, Taina Sfântului Maslu pentru bolnavii de covid, în curtea spitalului. Ulterior, i-a vizitat și binecuvântat chiar la secția ATI unde erau internați.

„Astăzi, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva” din Iaşi a avut parte de lumină, blândeţe şi apreciere, iar toate acestea s-au concretizat prin prisma vizitei Mitropolitului Moldovei şi Bucovinei, Înaltpreasfinţitul Teofan. Astfel, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase, prin personalul său, a primit cu bucurie vizita Înaltului Părinte care a slujit Sfântul Maslu în faţa statuii dr. Alexandru Slătineanu, din curtea unităţii noastre medicale”, a declarat dr. Florin Roşu, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Sf Parascheva din Iaşi.

Potrivit medicului, ÎPS Teofan s-a îmbrăcat în echipamentul de protecţie pentru a vizita bolnavii din terapia intensivă care au fost grav afectaţi de covid.

„Îmbrăcat ca un medic care a absolvit Medicina şi îngrijeşte medicamentos pacienţii, dar expert în alinarea sufletului, acesta le-a dat binecuvântarea, rugându-se în felul unui mare ierarh pentru însănătoşire şi putere”, a relatat dr. Florin Roșu.

 

 


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost