Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Certificatul verde nu este despre sănătatea românilor, ci despre impunerea unei noi dictaturi! Un NOU apel către români

Există riscul ca certificatul verde, un document prin care românii sunt segregați și discriminați, să fie votat în Camera Deputaților, dacă PSD va bate palma cu PNL, avertizează copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Suntem în pragul unei noi dictaturi, spune senatorul Claudiu Târziu.

„Certificatul verde este un document prin care românii sunt segregați și discriminați. Este un document prin care se vor încălca drepturi constituționale și drepturi fundamentale ale omului.

Este un document care va face imposibilă intrarea noastră într-un magazin, intrarea într-o instituție publică și chiar accesul la locul de muncă, dacă nu vom accepta să ne vaccinăm, pentru că asta se urmărește.

Certificatul verde nu este despre sănătatea românilor, este menit controlului populației, este menit instaurării unei noi dictaturi”, explică senatorul Claudiu Târziu.

Copreședintele AUR a făcut un apel către români, să reacționeze și să lupte împotriva certificatului sanitar.

„Fac un apel la dumneavoastră să faceți presiuni asupra parlamentarilor din circumscripția din care faceți parte pentru a vota în interesul nostru național, în interesul nostru cetățenesc, adică împotriva certificatului verde.

De asemenea, fiți pregătiți pentru proteste masive de stradă, pentru că dacă noi vom accepta acest jug acum, el va fi pentru foartă multă vreme de aici înainte.

Nu este de joacă, nu este ceva ce putem să fentăm, nu este o formalitate.

Acest document urmărește să ne pună lanțuri la mâini și la picioare”, a subliniat senatorul Claudiu Târziu.

Reamintim că senatorul Claudiu Tâziu a avertizat, luni, cu privire la riscul ca certificatul sanitar să fie votat, după cum a relatat RosOnline.


Ne puteți urmări și pe Telegram: https://t.me/RevistaRost